Αγωνιστικό το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Κρήτης. Σε ανακοίνωσή της καλεί όλους τους αγρότες αλλά και εκπροσώπους φορέων να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αλλά και τους βουλευτές της Κρήτης να σταθούν δίπλα τους για να μη βρεθούν απέναντί τους.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Καλούμε όλων τον λαό της Κρήτης στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο στις 29/10/2015 στο Ηράκλειο Κρήτης με χώρο προ συγκέντρωσης το Παγκρήτιο στάδιο ώρα 11:00πμ.

Αντιστεκόμαστε στα κέντρα εξουσίας των πολυεθνικών των δανειστών αλλά και των ντόπιων αντιπροσώπων τους, που στόχο έχουν να μας οδηγήσουν στον αφανισμό. Αντιστεκόμαστε στο φορολογικό τσουνάμι που γίνεται σε βάρος μας και σε βάρος του ελληνικού λαού, αντιστεκόμαστε στην ασφαλιστική λαίλαπα που θέλουν να μας φορτώσουν.

Αρνούμαστε να γίνουμε νέοι κολίγοι να γίνουμε καταναλωτές των εισαγόμενων υπολειμμάτων τροφίμων των πολυεθνικών. Απαιτούμε μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα ένας από τους λίγους τομείς ανάπτυξης που έχει μείνει στην χώρα μας.

Καλούμε την περιφέρεια τους Δήμους και όλους τους κοινωνικούς φορείς να σταθούν στο πλευρό των αγροτών. Να κλείσουν τα γραφεία τους στις 29/10/2015.

Καλούμε όλους τους βουλευτές της Κρήτης να μην ψηφίσουν τέτοια μέτρα που μας οδηγούν στον αφανισμό διότι διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλο το λαό της Κρήτης