17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Αντώνης Μπαλωμενάκης: Η περίπτωση “Κήρυκα”

Ημερομηνία:

Με κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook o βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης παίρνει θέση σχετικά με τα δάνεια της εφημερίδας “Κήρυκας”.

Γράφει ο βουλευτής:

Δεν ειναι μια συνηθισμένη περίπτωση τραπεζικής εύνοιας προς κάποιον που δυσκολεύεται . Ουτε ειναι μια απλή περίπτωση μη πληρωμής δανείου , απο τις χιλιάδες. Ο οφειλέτης ειναι μια εταιρια που κάποτε ανήκε σε τέως Πρωθυπουργό και αρχηγό κόμματος και τώρα ανήκει σε αρχηγό κόμματος επίσης . Αποδεικνύεται οτι η μεν εταιρια δεν έχει δώσει ούτε ευρώ πίσω και οτι η τράπεζα δεν έχει κάνει ούτε τα στοιχειώδη εδώ και έντεκα χρόνια …

Αυτή ειναι η ουσία για το δάνειο του ” Κήρυκα “. 

Λέει τώρα ο κ. Επίτιμος: “μια άλλη εταιρία ανέλαβε το δάνειο”. Μπα; Γίνεται αυτό ; Όσο ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί , ακόμα και να προσφερθεί κάποιος τρίτος να αποπληρώσει ένα δάνειο, η ευθύνη του πρωτοφειλέτη παραμένει. Πρόκειται για την λεγόμενη σωρευτική ( σε αντίθεση με τη “στερητική” ) αναδοχή χρέους.

Λοιπόν : ” κρείττον σιγάν ” ή αλλιώς ” λαγός την φτέρην έσειε”. Διότι εδώ έχουμε σκανδαλάκι. Που γίνεται σκανδαλάρα άλλα λάβεις υπό όψιν τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...