25.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Αντ. Μπαλωμενάκης: Έδωσε εντολή ο κ. Αγγελής για την παραλαβή των στοιχείων του FBI για τη Novartis;

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης αναφέρεται στο σκάνδαλο Νοvartis και θέτει ερωτήματα.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Στα τέλη του ’17 είχε κυκλοφορήσει μια είδηση ότι «έρχονται στοιχεία από το FBI για τη Νovartis». Κατά τις πληροφορίες, τα στοιχεία αφορούσαν πολιτικό πρόσωπο.

Στη χθεσινή κατάθεσή η κ. Τουλουπάκη φέρεται να είπε ότι ο κ. Αγγελής ως Επόπτης των Εισαγγελέων Διαφθοράς είχε τότε αρνηθεί να τα παραλάβει, επειδή η κανονική οδός ήταν μέσω του συστήματος eurojustice.

Καλώς; Θα το δούμε, καθώς είναι σε διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου.

Θα ήθελα πολύ να μάθω εάν από τότε ο κ. Αγγελής έδωσε εντολή να κινηθεί η διακρατική διαδικασία απόκτησης αυτών των στοιχείων. Αυτό πρέπει να ήταν μέσα στα εν στενή εννοία καθήκοντά του. Αν όχι, το ερώτημα ισχύει για όποιον/α ήταν υπεύθυνοι.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν στη Σούγια

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 60χρονου Γερμανού...

Σήμερα η ομιλία Ανδρουλάκη στα Χανιά

Λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ο...

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...