30.8 C
Chania
Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2026

«Αν έχεις τύχη διάβαινε…»: Έπαιξε 3 ευρώ στο Τζόκερ και κέρδισε 6 εκατομμύρια

Ημερομηνία:

«Αν σε θέλει…» λέει ο σοφός λαός μας και έχει δίκιο. Σίγουρα ο άγνωστος – ή η άγνωστη – που έπαιξε ένα δελτίο αξίας 3 ευρώ για την τελευταία κλήρωση του Τζόκερ δεν φανταζόταν αυτό που του επεφύλασσε η μοίρα. Ότι το ίδιο βράδυ θα γινόταν εκατομμυριούχος.

Τις τελευταίες μέρες, όλη η Ελλάδα ζούσε στους ρυθμούς του Τζόκερ, καθώς μετά τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ, είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 6,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις των Τζακ Πότ. Αυτό που ξεχωρίζει την τελευταία κλήρωση είναι ότι αναδείχτηκε ένας και μόνο τυχερός. Ο ή η «Γκαστόνε» κέρδισε περισσότερα από 6 εκατομμύρια.

Προς το παρόν ο τυχερός ή η τυχερή που είχε την έμπνευση των αριθμών αυτών, δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η κλήρωση που έγινε χθες το βράδυ έβγαλε τους παρακάτω αριθμούς: 15, 23, 32, 33, 43 και τζόκερ το 15.

Το τυχερό αυτό δελτίο λοιπόν παίχτηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Κω και είχε 6 στήλες, κάτι που σημαίνει οτι κόστισε μόλις 3 ευρώ.

Παράλληλα, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία τα οποία κερδίζουν από 51.719,18 ευρώ ο καθένας.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται οι ετήσιες καλοκαιρινές εκθέσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Οι ετήσιες καλοκαιρινές εκθέσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συνεχίζονται μέχρι 30 Αυγούστου 2026 στο Μεγάλο Αρσενάλι. Περισσότερες από 50 κινηματογραφικές μηχανές και 200 εξώφυλλα δίσκων βινυλίου.

Εκδήλωση μνήμης για τον Μανούσο Ρ. Κούνδουρο στη Βίλα Κούνδουρου στα Χανιά

Εκδήλωση μνήμης για τον Μανούσο Ρ. Κούνδουρο στις 19/8/2026 στη Βίλα Κούνδουρου Χανίων. Με ομιλία της Ισμήνης Κριάρη, μουσική από την Αφροδίτη Μητσοτάκη και πεντοζάλι.

Συνελήφθη 63χρονος στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια κάνναβης – Εντοπίστηκαν 13 δενδρύλλια

Συνελήφθη 63χρονος στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια κάνναβης. Εντοπίστηκαν 13 δενδρύλλια ύψους έως 3 μέτρα, 215 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

«Παράδεισος, Μετατόπιση»: Σύγχρονη τέχνη και χορός στη Φαιστό και το Μουσείο Μεσαράς

Το «Paradise Drift» έρχεται στη Φαιστό και το Μουσείο Μεσαράς 21-29 Αυγούστου 2026. Διεθνής έκθεση τέχνης, χορός και κινηματογράφος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης.