20.8 C
Chania
Sunday, May 12, 2024

Αν η Fraport «γλυκοκοιτάξει» το 30% του “Ελ. Βενιζέλος” θα εκδηλωθούν αντιδράσεις

Ημερομηνία:

Αν η Fraport, μητρική εταιρεία της Fraport Greece, εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του 30% του «Ελ. Βενιζέλος», αυτόματα θα προκληθούν αντιδράσεις.

Αρκετά στελέχη του αεροπορικού κλάδου υποστηρίζουν ότι θα κατατεθούν προσφυγές για ολιγοπώλιο, αφού – σε μια τέτοια περίπτωση – η γερμανική εταιρεία θα διαχειρίζεται, πέρα από τα 14 πιο τουριστικά περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο.

Εάν κοιτάξει κάποιος και έξω από τα σύνορα, θα συνειδητοποιήσει τις κυκλωτικές κινήσεις της Fraport στην ευρύτερη περιοχή, με τον έλεγχο αεροδρομίων σε Τουρκία, Βουλγαρία, Σλοβενία, κλπ.

Πάντως, εάν κάποιος  πιθανολογείται ότι θα καταθέσει προσφορά για το «Ελ. Βενιζέλος», αυτός είναι ο υφιστάμενος μέτοχος μειοψηφίας, ο όμιλος Κοπελούζου.

metaforespress.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστολή της Εκκλησίας της Κρήτης προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να μην αναμειγνύεται

Η Ημιαυτόνομη Εκκλησία της Κρήτης διά της Ιεράς Επαρχιακής...

AstraZeneca: Τι λένε οι ειδικοί για την απόσυρση του εμβολίου καθώς τα ερωτήματα πληθαίνουν

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca,...

Έντι Ράμα: Κοσμοσυρροή στο Κλειστό Γαλατσίου για την ομιλία του

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο μετά...