19.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Αν ο Δήμαρχος Χανίων έπαιζε στον “Εκατομμυριούχο”… Πώς σχολίασε ο Σημανδηράκης το χιουμοριστικό κολάζ για την ταλαιπωρία των Χανιωτών

Ημερομηνία:

Μόλις άρχισαν να μειώνονται οι τουρίστες άρχισαν τα έργα στα Χανιά και μαζί, συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους Χανιώτες αφού φαίνεται ότι απουσιάζει ο συντονισμός των έργων με αποτέλεσμα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και μέχρι να ξαναέρθουν οι τουρίστες να παρουσιάζονται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Λόγω αυτής της πραγματικότητας συμπολίτης μας δημιούργησε ένα έξυπνο κολάζ σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος Χανίων παρουσιάζεται ως παίκτης στο τηλεπαιχνίδι “ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και καλείται να απαντήσει στην ερώτηση:

“Σε ποια “έξυπνη πόλη” της Ελλάδας χρειάζονται 3 ώρες για να διανύσεις 500 μέτρα; Οι 4 επιλογές που δίνονται στον “παίκτη” Σημανδηράκη είναι όλες ίδιες, δηλαδή, τα Χανιά, όμως ο Δήμαρχος Χανίων απαντά στον παρουσιαστή: “Γρηγόρη, σκέφτομαι να πάρω το 50/50”.

Ο Δήμαρχος Χανίων είδα το συγκεκριμένο κολάζ και απάντησε με ανάρτησή του λέγοντας ότι χαμογέλασε όταν το είδε. Κάλεσε πάντως τους πολίτες που ταλαιπωρούνται να σκεφτούν “… πόσα καταφέραμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια και πόσο πολύ έχει αλλάξει η πόλη μας”.  

Διαβάστε την ανάρτησή του:

“Δεν σας κρύβω ότι χαμογέλασα όταν το είδα.

Πέρα από το χιούμορ όμως, ξέρω ότι εκατοντάδες από εσάς ταλαιπωρηθήκατε αυτές τις μέρες εξαιτίας των έργων στο κέντρο της πόλης.  

Ας σκεφτούμε όμως πόσα καταφέραμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια και πόσο πολύ έχει αλλάξει η πόλη μας.

Στην ίδια πορεία θα συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις παραλείψεις μας, με την ίδια αγάπη για τον τόπο μας και με μία δεμένη όμαδα που δουλεύει και αγωνίζεται καθημερινά. #giatachania

ΥΓ. Ευχαριστίες στον άγνωστο δημιουργό😎” ήταν το μήνυμα του Παναγιώτη Σημανδηράκη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παύλος Πολάκης: Να σταθούμε στο ύψος της ιστορίας και της ευθύνης μας

Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων και υποψήφιος πρόεδρος του...

Άρθρο Πάνου Χαρίτου: Από τη Γάζα στο Ιράν – 365 μέρες πολέμου

Μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή όπως...