20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μπροστά ανθρώπους όπως τον Τεμπονέρα, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών

Ημερομηνία:

Μετά την καρπαζιά από τον λαό που έφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια πράγματα άλλαξαν. Προφανώς, οι αλλαγές που δεν έγιναν σε τέσσερα χρόνια αντιπολίτευσης δε μπορούν να γίνει μέσα σε μία εβδομάδα μετά από ένα τραγικό αποτέλεσμα, όμως αυτό πάλι δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει και τίποτα.

Μία κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση είναι και η εμφάνιση στο προσκήνιο νέων ανθρώπων που έχουν ουσιαστικό πολιτικό λόγο και κατάρτιση και μπορούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά με τους πολιτικούς τους αντίπαλους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, ο νέος συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Στις εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια υπερισχύει και αποτυπώνει μία πραγματικότητα που τόσα χρόνια έμοιαζαν ανίκανοι να δουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι όσο εχθρικά και αν είναι κάποια μέσα ενημέρωσης, αν απέναντί τους βρίσκονται άνθρωποι με κατάρτιση που μπορούν να δώσουν απαντήσεις, το μήνυμα μπορεί να περάσει.

Είναι άλλο βεβαίως αν το μήνυμα θα είναι ελκυστικό προς τους πολίτες και αν στα πλαίσια μίας πολιτικής αντιπαράθεσης άλλες προτάσεις πείσουν πιο πολύ. Όμως διάλογος μπορεί να γίνει. Ουσιαστικός διάλογος. Γι’ αυτόν που διψάνε οι πολίτες.

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από την παρουσία του Διονύση Τεμπονέρα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όπως αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...