25.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

ΑΟΧ: “Κολλάει” του Δαλκίδη, επαναπροσέγγιση με Τσαρτσίδη

Ημερομηνία:

Ο Θεοχάρης Δαλκίδης σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά, αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταγραφή του στη χανιώτικη ομάδα.

Ο 20χρονος αμυντικός άνηκε στην Κ20 του Άρη και η μεταγραφή του δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή την περίοδο, αλλά από τον Ιανουάριο του 2013.

Έτσι ο ΑΟΧ στράφηκε σε άλλες λύσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr έκανε πρόταση στο Βασίλη Τσαρτσίδη για επιστροφή στην ομάδα.

Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κοζάνη, έχοντας δικαίωμα για να υπογράψει σε ομάδα έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

Για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά δεν αποκλείεται αν τα βρει με τους “μπλε” να… κατηφορίσει ξανά στην Κρήτη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άμεσες εκταμιεύσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο ζήτησε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης καλεί τους υπουργούς να προχωρήσουν στις...

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Την ώρα των βασανιστηρίων φορούσε χειροπέδες, λέει στο in η δικηγόρος της οικογένειας

Εν μέσω αντιδράσεων για τον βασανιστικό θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου...

Νεκρός βρέθηκε ο 60χρονος Γερμανός που αγνοούνταν στη Σούγια

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 60χρονου Γερμανού...