20.8 C
Chania
Monday, October 28, 2024

ΑΟΧ-ΠΑΟ Ρουφ 3-1: Θρίαμβος παραμονής!

Ημερομηνία:

Μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, που αποτέλεσε ξανά τον 12ο παίκτη, ο Α.Ο. Χανιά επιβλήθηκε του ΠΑΟ Ρουφ με 3-1 για την 14η αγωνιστική της Football League 2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη επέδειξε την απαιτούμενη αγωνιστικότητα και κατάφερε προς το τέλος του ημιχρόνου να πετύχει το 1-0 με τονΦάμπιο (37′) μετά από σέντρα του αδερφού τουΝούνο, ενώ ένα λεπτό μετά ο νεαρός Πορτογάλος φορ είχε και δοκάρι.

Στην επανάληψη η χανιώτικη ομάδα έκανε δυναμικό μπάσιμο στο παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στο θρίαμβο με δύο γκολ του Μπρατσιάνι στο 53′ και στο 64′.

Στο φινάλε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ο Κεϊτά (89′) μείωσε στο τελικό 3-1 και στέρησε το δικαίωμα από τον ΑΟΧ να ισοφαρίσει το σκορ της ήττας του στο πρώτο ματς (3-0).

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται ο ατομικός ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε φορολογούμενο

Στη δημιουργία ψηφιακού φορολογικού φακέλου για κάθε Έλληνα φορολογούμενο προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κάτοικοι Λενταριανών κινητοποιούνται ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οι κάτοικοι των Λενταριανών έχουν συστήσει επιτροπή αγώνα με...

Τον πρόδωσε η καρδιά του μέσα στο σπίτι του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 53χρονος χθες Κυριακή,...

Εξαφάνιση 42χρονου: η εν διαστάσει σύζυγος η τελευταία επαφή του

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια ενός 42χρονου στο Ηράκλειο,...