15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απάντησαν δίχως να απαντήσουν σε τίποτα οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. για τις πολεμικές αποζημιώσεις – Σφοδρή επίθεση σε Μαριά και Μιχελογιαννάκη!

Ημερομηνία:

Μετά από τον ντόρο που δημιουργήθηκε από την καταψήφιση της πρότασης του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά για συζήτηση του θέματος των γερμανικών αποζημιώσεων στο Ευρωκοινοβούλιο από τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και «Το Ποτάμι» και ειδικά από τους κρήτες ευρωβουλευτές αυτών των κομμάτων Μανώλη Κεφαλογιάννη – ως επικεφαλή μάλιστα του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. – Νίκου Ανδρουλάκη (ΠΑΣΟΚ) και Γιώργο Γραμματικάκη (Το Ποτάμι), ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στην οποία επιτίθονται σφοδρά τόσο στον κ. Μαριά όσο και στον κ. Μιχελογιαννάκη. Όμως, αν και τους κατηγορούν για λαϊκισμό και υποκρισία, δεν έδωσάν καμία απάντηση στο θέμα της καταψήφισης της συγκεκριμένης πρότασης!

 

Θυμηθείτε τι είχε προηγηθεί εδώ.

Διαβάστε όλη την απάντηση:

Με αφορμή το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, που δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Νότη Μαριά και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, από το γραφείο των  ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έγινε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Κάποιοι, ευρισκόμενοι σε προφανή σύγχυση έχουν μπερδέψει το χώρο που βρίσκονται.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι χώρος σοβαρής πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά και συνεργασιών για ευρωπαϊκά θέματα και όχι «πεδίον δόξης λαμπρό» του άκρατου λαικισμού τους για εσωτερική και μόνο κατανάλωση.

Ο κ Μαριάς σε μία Επιτροπή ήσσονος σημασίας (την επιτροπή αναφορών του ΕΚ), που σκοπό έχει να καταγράφει τα αιτήματα και τις αναφορές των Ευρωπαίων Πολιτών για διάφορα θέματα και στην οποία δεν μετέχει ευρωβουλευτής της ΝΔ, έκανε μία παρέμβαση για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Για την πρωτοβουλία του αυτή δεν ενημέρωσε κανέναν. Δεν ζήτησε τη συμπαράσταση  και την βοήθεια κανενός Έλληνα ευρωβουλευτή.

Ο λόγος προφανής. Να δημιουργήσει ανύπαρκτο θόρυβο. Για το ένα λεπτό δημοσιότητας.

Αλλά πριν από όλα αυτά, οι λαλίστατοι υπερπατριώτες των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι αρχηγοί και τα κόμματα τους, που καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα ως «προδότες και δωσίλογους» ας μας απαντήσουν.

Το κόμμα των ΑΝΕΛ που ανήκει στην ίδια πολιτική ομάδα με το κόμμα των Βρετανών Συντηρητικών το πρωθυπουργού κ. Κάμερον στο ευρωκοινοβούλιο, τι θέση έχουν για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα;

Γιατί ο λαλίστατος κ. Μαρίας δεν παραιτείται από Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος των Συντηρητικών (που κάθονται στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μεταξύ των εδράνων του ΕΛΚ και των ακραίων Ανεξαρτήτων Ευρωβουλευτων της κ. Λεπέν και της Χρυσής Αυγής), λόγω της άρνησης επιστροφής των κλεμμένων, από τον λόρδο Ελγιν, Μαρμάρων του Παρθενώνα;

Όσο για τον κ. Μιχελογιαννάκη, που παρεμβαίνει επί παντός του επιστητού, πράγματι με «άγνοια κινδύνου», απλώς του συνιστούμε ψυχραιμία για να μην εκτίθεται όπως συνέβη με την σημερινή του ανακοίνωση.

Δυστυχώς για αυτόν και ευτυχώς για τον ελληνικό λαό η συνεργασία του σημερινού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ που ονειρεύονται να συγκυβερνήσουν  θα παραμείνει στη ζωηρή φαντασία τους και μετά τις προσεχείς εκλογές»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...