17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απίστευτα πράγματα: Ασθενοφόρο, γιατροί και διασώστες έσπευσαν να “σώσουν” τουρίστρια από τον Μπάλο που βαριόταν να περπατήσει!

Ημερομηνία:

Άλλη μια περίπτωση απίστευτης σπατάλης πόρων του ελληνικού κράτους δίχως λόγο και αιτία.

Τουρίστρια αισθάνθηκε αδιαθεσια στην ανηφόρα απο τον Μπάλο προς τον χώρο στάθμευσης και έσπευσε να καλέσει για βοήθεια. Όπως αναφέρει το sadentrepese.blogspot.com η τουρίστρια δεν είχε τίποτα το σοβαρό απλά είχε κουραστεί λόγω των πολλών ωρών στον ήλιο και της κακής φυσικής της κατάστασης!

Δίχως όμως να γνωρίζουν οι αρχές που κλήθηκαν για βοήθεια, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου καθώς και άνδρες του Πυροσβεστικού σταθμού Κισσάμου, μαζί με γιατρούς και διασώστες.

Αφού λοιπόν την φόρτωσαν σε φορείο και ενώ πλέον είχε βραδιάσει, τη μετέφεραν με κίνδυνο και κρατώντας φακούς μέχρι την κορυφή και τον χώρο του πάρκινγκ. Σημειώνουμε ότι η προσπάθεια μεταφοράς της ήταν αρκετά δύσκολη τόσο λόγω του σκοταδιού που επικρατούσε αλλά και των πολλών κιλών της.

Αυτό όμως που εξόργισε τους πάντες είναι ότι μόλις έφτασαν στην κορυφή και ενώ ήταν έτοιμοι να τη βάλουν μέσα στο ασθενοφόρο, ξαφνικά η τουρίστρια που μέχρι τότε προσποιούνταν ότι ήταν λιπόθυμη, αναστήθηκε, πήρε τα πράγματά της και αφού ευχαρίστησε τους διασώστες έβγαλε και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της αφήνωντας άναυδους τους γιατρούς του ΕΚΑΒ αλλά και τους πυροσβέστες που με τοσο κόπο και με κίνδυνο της ζωής τους έσπευσαν να την ανεβάσουν!

Με αυτά και με αυτά, τίθεται ξανά το ζήτημα, αν και κατά πόσο θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να αναλαμβάνουν το κόστος οι τουρίστες; Δεν ειναι δυνατόν να απασχολούνται γιατροί, οχήματα και πυροσβέστες και το κοστος να το πληρώνει ο Έλληνας πολίτης.

Οι φωτογραφίες από την κισσαμίτικη ιστοσελίδα ενημέρωσης sadentrepese.blogspot.com:

 

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...