14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Απίστευτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος «έβαλαν χειροπέδες, πάτησαν γκάζι κι έπεσαν στη θάλασσα»

Ημερομηνία:

Συγκλονίζει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6) στη Θεσσαλονίκη. Στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, ένας άνδρας και μια γυναίκα σε αυτοκίνητο, δέθηκαν με χειροπέδες, γκάζωσαν και έπεσαν στη θάλασσα. Ήταν μητέρα και γιος που έβαλαν τέλος στη ζωή τους: Ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα περίπου 72 ετών.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας.

«Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Ήταν μητέρα και γιος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Η τρίτη φορά που πέφτει αυτοκίνητο στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη.

Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».

Το χρονικό της τραγωδίας στον λιμένα Νέων Επιβατών

Τα δύο άτομα, ένας άντρας 50 ετών και μια γυναίκα 72 ετών περίπου βρέθηκαν στο νερό σε ΙΧ που οδηγούσαν, ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι ήταν δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι και μεταξύ τους με σχοινί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου βρέθηκαν σακιά με άμμο.

θεσσαλονίκη, νεκροί, αυτοκίνητο, χειροπέδες

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του λιμενικού, της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ προκειμένου να ανασύρουν τους νεκρούς και το όχημα και να διενεργήσουν έρευνα. Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου βρέθηκε στο σημείο και μετά την ανάσυρση των σορών δήλωσε:

"google ad"

«Πριν από λίγο με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ ανασύρθηκαν δύο σοροί μέσα σε ένα όχημα. Ανασύρθηκαν πρώτα οι σοροί και σε δεύτερο χρόνο το όχημα. Η ηλικία της γυναίκας είναι γύρω στα 70 και ο άνδρας είναι γύρω στα 50. Θα προβούμε σε διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής για να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το συμβάν».

Θεσσαλονίκη, πτώση αυτοκινήτου, θάλασσα, νέοι επιβάτες, χειροπέδες

 

 

θεσσαλονίκη, νεκροί, αυτοκίνητο, χειροπέδες

 

 

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...