26.6 C
Chania
Πέμπτη, 18 Ιουνίου, 2026

Απίστευτο σκηνικό σε βάπτιση στην Κρήτη: Ιερέας διέκοψε το μυστήριο και έδιωξε τους νονούς

Ημερομηνία:

Ένα επεισοδιακό περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, όταν ιερέας διέκοψε εξοργισμένος το μυστήριο της βάπτισης και ζήτησε από τους νονούς να αποχωρήσουν από την εκκλησία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ιερέας ενοχλήθηκε από τη στάση τους τη στιγμή που το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια βάπτισης δύο αδελφών, με γονείς, νονούς και καλεσμένους να παρακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους μέσα στον ναό.

Η ένταση μέσα στην εκκλησία

Σύμφωνα με μαρτυρίες καλεσμένων που επικαλείται το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν όταν η νονά του πρώτου παιδιού έδωσε στο βαφτιστήρι της το κινητό της τηλέφωνο για να το απασχολήσει, καθώς το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα, ενώ συνεχιζόταν η βάπτιση του δεύτερου παιδιού.

Η πράξη αυτή φαίνεται πως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του 63χρονου ιερέα, ο οποίος σταμάτησε το μυστήριο, λέγοντας στη 32χρονη νονά: «Εδώ τελούμε μυστήριο, δεν είναι παιδική χαρά». Ο ιερέας ζήτησε να αφαιρέσει το κινητό από τα χέρια του παιδιού.

Η νονά προσπάθησε να εξηγήσει ότι το παιδί θα συνέχιζε να κλαίει χωρίς το κινητό, ωστόσο ο ιερέας την απομάκρυνε από τον ναό μαζί με τον 37χρονο σύντροφό της, προκαλώντας αμηχανία στους γονείς και στους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, χρειάστηκε η παρέμβαση του επιτρόπου του ναού ώστε το μυστήριο να συνεχιστεί, περίπου μισή ώρα αργότερα.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κύπρος: Ισραηλινός τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους – Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 18/6, στην...

Ισχυροί «παίκτες» της τεχνητής νοημοσύνης προς ηγέτες G7: «Ο χρόνος τελειώνει»

Ένα σαφές αλλά κάθε άλλο παρά καθησυχαστικό μήνυμα έστειλαν...

Χάος στη Νότια Αφρική: Διαδηλωτές επιτίθενται σε μετανάστες και τους δίνουν διορία να φύγουν

Η Νότια Αφρική έχει γίνει ένα εχθρικό μέρος για μετανάστες χωρίς έγγραφα, καθώς...