19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Απαγορεύεται το κολύμπι και το ψάρεμα στις θάλασσες των Χανίων λόγω κορωνοϊού – Πρόστιμο 150 ευρώ για τους παραβάτες

Ημερομηνία:

Και στα Χανιά απαγορεύτηκε το κολύμπια και το ψάρεμα λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα, στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο Χανίων αναφέρει τα εξής:

“Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο  των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ανακοινώνει ότι απαγορεύονται δραστηριότητες όπως η κολύμβηση τις θάλασσες των Χανίων, η χρήση ιδιωτικών θαλάσσιων μέσων αναψυχής και υποβρύχεια αλιεία. Οι εν λόγω δραστηριότητες δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της Αριθ. Δ1α/Γ.Π. οικ 20036/22-3-2020 Κ.Υ.Α. (Β’986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και οι Λιμενικοί Σταθμοί υπαγωγής του θα προβαίνουν στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων πρόστιμο (150 ευρώ), χωρίς να θίγονται τυχόν προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις. Τυχόν αλλαγή επί των ανωτέρω θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...