15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα καταγγελία για την 34χρονη – «Παρενόχλησε σεξουαλικά και τον αδερφό της»

Ημερομηνία:

«Είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδερφό της» η 34χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Τι ισχυρίστηκε στις Αρχές η μητέρα της.

Μία νέα πληροφορία-σοκ ήρθε στο «φως» για την 34χρονη απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η μητέρα της –που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από την κόρη της– κατήγγειλε ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η μητέρα της 34χρονης είπε στις Αρχές ότι τον Νοέμβριο του 2019, όταν διέμενε στο σπίτι της κόρης της, εκείνη της είπε πως όταν ήταν μικρή είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδερφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της.

«Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της» ισχυρίστηκε η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης.

Την ίδια ώρα, όσα φαίνεται να βίωσε η ίδια στα χέρια της κόρης της, σοκάρουν:

«Μου έπιασε τα χέρια και με έριξε στο κρεβάτι. Μου έλεγε τρελά πράγματα, ότι με αγαπάει πολύ και θα μου το δείξει με αυτόν τον τρόπο. Μου κρατούσε τα χέρια και με πίεζε με πάρα πολλή δύναμη, ενώ εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ. Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε… (…) Αντιδρούσα και με χτυπούσε με τα χέρια, πράγμα που διήρκεσε για πολλή ώρα».

Είχε προσπαθήσει να βιάσει ξανά τη μητέρα της

Οι καταγγελίες της μητέρας της 34χρονης δεν έχουν τέλος, καθώς σύμφωνα με την ίδια μετά τον βιασμό της από το ίδιο της το παιδί, σημειώθηκαν και άλλα περιστατικά όπου η 34χρονη αποπειράθηκε να τη βιάσει ξανά και δεν τα κατάφερε.

«Είπα ένα παραμύθι στην εγγονή μου και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ μαζί της. Η κόρη μου, ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για να μην ξυπνήσει η μικρή, έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Την χτυπούσα και αντιστεκόμουν. Την επόμενη ημέρα δεν άντεξα και άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου, είπα μόνο ότι με χτύπησε» ανέφερε η μητέρα.

«Δεν έχει βρεθεί κανένας μάρτυρας υπεράσπισης»

Η δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στο ίδιο μέσο για την επερχόμενη δίκη της κατηγορουμένης, αλλά και το προφίλ της είπε πως «μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας μάρτυρας υπεράσπισης για την 34χρονη και τον συνεργό της, και αυτό αποτελεί πρωτοπορία».

«Αυτό το γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η κατηγορούμενη δεν έχει ηθικές αναστολές, ούτε για την οικογένειά της, που έφτασε σε σημείο να αρπάξει ένα παιδί από το σχολείο για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις της αλλά και του συνεργού της, ο οποίος ήταν και ο εντολέας της» υπογράμμισε έπειτα η κ. Ανάσογλου.

Τέλος, ζήτησε να προστατευθεί η ανήλικη, όσο είναι σε εξέλιξη η δίκη, αλλά και στη συνέχεια.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ