32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, έμειναν μόνοι τους οι τουρίστες σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο

Ημερομηνία:

Χερσόνησο οι ιδιοκτήτες του που εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους απλήρωτους τους εργαζόμενους της μονάδας και τις τύχες των ενοίκων κυριολεκτικά στον άερα !
Το ξενοδοχείο που βρίσκεται απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου έχει καταληφθεί από τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι εδώ και δυο μήνες με τους ιδιοκτήτες να μη δίνουν σημείο ζωής !
Στο ξενοδοχείο βρέθηκε σήμερα το πρωί η διοίκηση του εργατικού κέντρου Ηρακλείου που ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί καθώς με την εξέλιξη αυτή αβέβαιη είναι η τύχη των ενοίκων με το ξενοδοχείο να έχει 100% πληρότητα !
Τόσο ο γενικος γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Στ. Βοργιάς όσο και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Γ. Αρετίνης συνομίλησαν με τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση τόσο για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους όσο και για την τύχη των ανύποπτών ενοίκων του ξενοδοχείου

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όμηροι της θανατηφόρας θηλειάς της ΑΑΔΕ οι Έλληνες

Ένας ατελείωτος γολγοθάς βρίσκεται μπροστά από την αγωνιώδη προσπάθεια...

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ πρέπει να εξασκήσει την πυρηνική του ετοιμότητα

Σε νέες πολεμικές δηλώσεις προέβη ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ...