28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, έμειναν μόνοι τους οι τουρίστες σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο

Ημερομηνία:

Χερσόνησο οι ιδιοκτήτες του που εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους απλήρωτους τους εργαζόμενους της μονάδας και τις τύχες των ενοίκων κυριολεκτικά στον άερα !
Το ξενοδοχείο που βρίσκεται απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου έχει καταληφθεί από τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι εδώ και δυο μήνες με τους ιδιοκτήτες να μη δίνουν σημείο ζωής !
Στο ξενοδοχείο βρέθηκε σήμερα το πρωί η διοίκηση του εργατικού κέντρου Ηρακλείου που ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί καθώς με την εξέλιξη αυτή αβέβαιη είναι η τύχη των ενοίκων με το ξενοδοχείο να έχει 100% πληρότητα !
Τόσο ο γενικος γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Στ. Βοργιάς όσο και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Γ. Αρετίνης συνομίλησαν με τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση τόσο για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους όσο και για την τύχη των ανύποπτών ενοίκων του ξενοδοχείου

cretalive.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

«Μικροί σεισμολόγοι» στην Κρήτη: Πιλοτικό δίκτυο σχολικών σεισμογράφων σε οκτώ σχολεία του νησιού

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ παρουσίασαν το Πιλοτικό Δίκτυο Σχολικών Σεισμογράφων σε 8 σχολεία. Μαθητές γίνονται «μικροί σεισμολόγοι» με πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και ξεκινά το έργο της ολοκληρωμένης καταπολέμησης των κουνουπιών

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε τη σύμβαση για το έργο καταπολέμησης κουνουπιών 2026-2028, προϋπολογισμού 1,9 εκατ. ευρώ, με drones και σύγχρονη τεχνολογία.