24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Αποκαθήλωση του Τσάβες – Η αντιπολίτευση κατέβασε τα κάδρα του από τη Βουλή

Ημερομηνία:

Αποκαθήλωση του Τσάβες από το κοινοβούλιο της Βενεζουέλα. Η αντιπολίτευση που πρόσφατα κατέλαβε την πλειοψηφία στο σώμα προχώρησε στην πρώτη της κίνηση που ήταν να αφαιρέσει τα κάδρα και τις αφίσες του Κομαντάντε από τις αίθουσες της Βουλής.

«Δεν θέλω να βλέπω κανένα κάδρο εδώ μέσα που να μην είναι του Απελευθερωτή Σιμόν Μπολίβαρ! Τα υπόλοιπα πάρτε τα από εδώ μέσα. Πηγαίνετέ τα στο προεδρικό μέγαρο ή στην τουαλέτα» ήταν τα λόγια του νέου προέδρου της Βουλής, Ράμος Αλούπ.

Πολίτες και εργαζόμενοι στο κοινοβούλιο αντέδρασαν, το ίδιο και βουλευτές του κόμματος του Τσάβες. «Υπάρχουν τρόποι να εκφραστούν όλοι και το να διαγράψουμε την ιστορία δεν είναι ένας από αυτούς» δήλωσε ο βουλευτής Βίκτορ Κλαρκ, ενώ η Τάνια Ντίας είπε ότι οι πολίτες δεν ψήφισαν την Αντιπολίτευση για να κατεβάζει κάδρα.

tvxs.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ