20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον λυράρη της Κρήτης – Απειλούσε τον ανήλικο πως θα βιάσει και τα αδέρφια του

Ημερομηνία:

Πάνω από μισή ώρα κάθισε στο γραφείο του εισαγγελέα Ηρακλείου ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευση ενός 16χρονου, σήμερα, ανηλίκου αγοριού. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ο 66χρονος, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε τυχαία από τη μητέρα του παιδιού που ζούσε για 5 χρόνια τον εφιάλτη, οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια, ενώ απέξω είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να τον αποδοκιμάσει.

Την ίδια ίωρα σοκαριστικά είναι όσα νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως για τον 66χρονο και τον τρόπο που προσέγγισε το ανήλικο θύμα του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το creta24, το μαρτύριο του ανήλικου φαίνεται πως ξεκινά το 2018. Σύμφωνα με τη δικογραφία το παιδί εξεταζόμενο παρουσία ψυχολόγου είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας ότι τη συγκεκριμένη χρονιά έξω από το φροντιστήριό του τον προσέγγισε ένα άγνωστο προς εκείνον άτομο προφασιζόμενο φιλική σχέση μεταξύ του ιδίου και της οικογένειάς του.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι το άτομο αυτό ήταν ο 66χρονος ο οποίος για χρονικό διάστημα περίπου 1,5 έτους επεδίωξε και άλλες συναντήσεις με τον ανήλικο κατά τη διάρκεια των οποίων σταδιακά προχωρούσε σε προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του παιδιού ώσπου το 2020 εξανάγκασε για πρώτη φορά τον ανήλικο σε γενετήσια πράξη.

Όπως προκύπτει από την έρευνα στη συνάντηση αυτή έξω από το φροντιστήριο ο 66χρονος κατηγορούμενος με τη χρήση μαχαιριού που είχε μαζί του ακούμπησε στα πλευρά του ανήλικου και κλείνοντάς του το στόμα τον εξανάγκασε να επιβιβαστεί στο όχημά του.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος τον οδήγησε σε κοντινό σημείο και τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη, η οποία επαναλαμβανόταν μέχρι και τα μέσα Φλεβάρη του τρέχοντος έτους.

Επίσης δύο φορές, η μία αρχές Δεκεμβρίου του 2022 και η άλλη τέλη Ιανουαρίου 2023, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε προβεί εντός του οχήματός του και σε άλλες πράξεις. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι πράξεις αυτές γίνονταν υπό το καθεστώς απειλών που στρέφονταν σε βάρος της σωματικής ακεραιότητας τόσο του παιδιού όσο και της οικογένειάς του.

Ακόμη, ο 66χρονος φέρεται να κατηγορείται ότι απειλούσε τον ανήλικο λέγοντάς του ότι θα έκανε τα ίδια και σε βάρος των αδερφών του εάν δεν έκανε ότι του ζητούσε. Επιπλέον από το 2020 ως το 2023 ο κατηγορούμενος φέρεται να εξανάγκαζε τον ανήλικο να φωτογραφίζει τον εαυτό του ή ακόμα και να τον βιντεοσκοπεί.

Τα προφίλ και οι συνομιλίες με άλλους χρήστες

Ο λυράρης κατηγορείται ότι είχε δημιουργήσει προφίλ εξ ονόματος του ανήλικου χωρίς τη θέληση του παιδιού, σε δύο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί, ο κατηγορούμενος όπως αναφέρεται στη δικογραφία, συνομιλούσε με άλλους χρήστες αποστέλλοντάς τους πορνογραφικό υλικό του ανήλικου χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί εάν τα άτομα αυτά γνώριζαν ότι το υλικό αυτό προέρχεται από ανήλικο.

Μέσα από αυτές τις εφαρμογές καταγγέλλεται ότι ο 66χρονος είχε κανονίσει για τον ανήλικο από το Δεκέμβριο του 2022 μέχρι και το Φλεβάρη του 2023, τρεις συναντήσεις με ισάριθμους άνδρες προκειμένου ο ανήλικος να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Από την έρευνα της ασφάλειας ταυτοποιήθηκε ότι ο ένας εξ αυτών των ανδρών, είναι ο νοσοκομειακός γιατρός ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε με το παιδί το Δεκέμβριο του 2022 ή τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τη γενετήσια πράξη σε βάρος του ανηλίκου λόγω έλλειψης χρόνου, όπως φέρεται να είπε ο γιατρός στο παιδί. Στη συνάντηση αυτή, ο 66χρονος καταγγέλλεται ότι ήταν εντός του αυτοκινήτου του και πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του γιατρού, επιβλέποντας τον ανήλικο.

"google ad"

Ακόμη, γίνεται αναφορά ότι ο 66χρονος κανόνισε ένα ακόμη «ραντεβού» του ανήλικου με έναν επίσης άγνωστο δράστη και οδήγησε το παιδί στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είπε στο παιδί να ζητήσει 100 ευρώ από τον άγνωστο άνδρα στο ραντεβού τους, ο ανήλικος τα ζήτησε χωρίς όμως ο άγνωστος δράστης να τα δώσει.

Μάλιστα, ο λυράρης είχε κατηγορηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με το Mega, τα δύο ανήλικα παιδιά που φέρεται να έχουν κακοποιηθεί από τον λυράρη, συνδέονται με στενό συγγενικό δεσμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί, στενό συγγενικό πρόσωπο του λυράρη του έδωσε άλλοθι, και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...