17.8 C
Chania
Thursday, October 3, 2024

Αποκλείσανε την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης από το να χρησιμοποιεί το ασανσέρ!

Ημερομηνία:

Μία αν μη τι άλλο καταγγελία που προκαλεί εντύπωση έκανε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Γενική Συνέλευση της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκονται τα γραφεία της Ένωσης αποφάσισε τον αποκλεισμό χρήσης του ασανσέρ ειδικά για την Ένωση. Η Ένωση θεωρεί αυτή την απόφαση απαράδεκτη αφού πολλοί πολίτες που την επισκέπτονται είναι ηλικιωμένοι, τα σκαλοπάτια είναι πολλά και δεν υπάρχει φωτισμός.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας  Καταναλωτών. Κρήτης,  μετά από  Υπομονή και επαφές  δύο ετών, καταγγέλει προς την κοινωνία της Κρήτης, την μη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της πολυκατοικίας που εδρεύουν τα γραφεία της Ένωσης, για τον αποκλεισμό χρήσης του ασανσέρ.

Θεωρούμε απάνθρωπη , απαράδεκτη αυτή την ενέργεια, καθώς η Ένωση, είναι μια κοινωνική  συλλογικότητα που δέχεται και εξυπηρετεί παγκρήτια χιλιάδες πολίτες να υπάρχει  αυτός ο αποκλεισμός.

Σημειωτέον ότι τα γραφεία της Ένωσης είναι στην Πλατεία 1866 πρώτος όροφος με μια σκάλα 20 σκαλοπατιών, παλαιάς κατασκευής, χωρίς τεχνικό φωτισμό.

Μέχρι σήμερα έχουν συμβεί μικροατυχήματα, αλλά είναι άμεση ανάγκη να τελειώνει ο απάνθρωπος αποκλεισμός

Καθώς οι πολίτες που την επισκέπτονται τυχαίνει να είναι ηλικιωμένοι με διαφορά προβλήματα υγείας και αδυνατούν να ανέβουν τα 20 σκαλοπάτια και χώρος φωτισμο

Σε επαφές που είχαν κάποια μέλη  του Διοικητικού συμβουλίου με ενοίκους της πολυκατοικίας ζητώντας απαντήσεις, δήλωσαν αναρμόδιοι.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και χρονίζει και επειδή η Ένωση των Καταναλωτών ανήκει σε όλη την κοινωνία της Κρήτης , ζητάμε άμεση λύση του ετσιθελικου  αποκλεισμού  του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην Πλατεία 1866 Αρ. 2 που έχει τα γραφεία της η Ένωση

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ