18.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Αποκλεισμός του Αστυνομικού μεγάρου Χανίων από…αστυνομικούς

Ημερομηνία:

Στον συμβολικό αποκλεισμό του Αστυνομικού μεγάρου Χανίων, προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες αλλά και απόστρατοι αστυνομικοί.
Όπως τόνισαν στην διάρκεια της κινητοποίησης “ύστερα από τις πρόσφατες συνταρακτικές ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το συνδικαλιστικό κίνημα έχει χρέος να συνεχίσει τον αγώνα αντίστασης σε κάθε επίπεδο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας , ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων και στο μαρασμό των υπηρεσιών.”

Στην κινητοποίηση των ενστόλων στα Χανιά, παρευρέθησαν ως ένδειξη συμπαράστασης ο Πρόεδρος του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Χανίων κ. Νεκτάριος Πετράκης και του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Δημήτριος Κορναράκης.

Οι ένστολοι της Κρήτης προγραμματίζουν παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας , στο Ηράκλειο και στην πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11 το πρωί.

Παράλληλα προειδοποιούν για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προκειμένου, όπως τονίζουν “να λάβουν οι κυβερνώντες το μήνυμα ότι στο όνομα της οικονομικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας εξοντώνουν σαν άτομα και να οδηγούν στο κλείσιμο των Υπηρεσιών.”

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ