Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Αποκριάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στην οδό Μουσούρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ–Κ.Α.Μ, διοργανώνει δύο αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Χθες Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην οδό Κριάρη η μουσική γιορτή για μικρά παιδιά, «Οι αποκριάτικες περιπέτειες ενός αρλεκίνου», με αποκριάτικα δρώμενα, κέφι και κεράσματα.

Σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 από τις 12:00 το μεσημέρι  θα ξεκινήσει Αποκριάτικη εκδήλωση με τον silent comedy performer ALEX DE PARIS στην οδό Μουσούρων, με πολλή μουσική, κέφι και κεράσματα από τους καταστηματάρχες της περιοχής.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κρήτη: Σε χωματερές καταλήγουν τα κηπευτικά – Σε απόγνωση οι παραγωγοί

Στις χωματερές καταλήγουν τις τελευταίες εβδομάδες τα κηπευτικά της Κρήτης, καθώς όπως αναφέρουν οι παραγωγοί…

37 seconds ago

Υπάρχουν ευθύνες για τα αυξημένα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα Κρητικά ελαιόλαδα – Θα υπάρξουν κυρώσεις;

Από το fb του Κωνσταντίνου Χαρτζουλάκη * «Είναι θα έλεγα “έγκλημα” να υποβαθμίζεται η ποιότητά…

3 mins ago

Στο Δημαρχείο Χανίων, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή – Σημανδηράκης: «“Τρέχει” η προετοιμασία του Πειραματικού Λυκείου»

Την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης,…

11 mins ago

Ο Π. Πολάκης για την ακύρωση του Διαγωνισμού της Περιφέρειας Αττικής για τις κάμερες ελέγχου οδικής κυκλοφορίας

Ανακοίνωση του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Π. Πολάκη σχετικά με την ακύρωση από το Ελεγκτικό…

11 mins ago

Ξεκινούν από 27 Μαΐου οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΚΗΠΟΣ»

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024, ξεκινούν οι προβολές του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «ΚΗΠΟΣ», που αποτελεί…

15 mins ago

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης θα έμοιαζε ξένος στο σημερινό τοπίο – γι’ αυτό και έχουμε ανάγκη ανθρώπους με το δικό του ηθικό ανάστημα

Του Λευτέρη Θ. Χαραλαμπόπουλου 61 χρόνια πριν ο Γρηγόρης Λαμπράκης αψήφησε τις απειλές και τις προειδοποιήσεις που…

4 hours ago

This website uses cookies.