Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

Αγώνας της Κρήτης

"google ad"

12.8 C
Chania
Monday, February 24, 2025

Απολογισμός δράσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και πρόγραμμα εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου 25-26/06

Ημερομηνία:

Στα Χανιά προχθές 23/6

Σε πρωτόγνωρο κλίμα στο προαύλιο χώρο της Δικαστικής Φυλακής Χανίων, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Όλα καλά» από την Θεατρική Ομάδα Γονέων της Μονάδας Χανίων. Παρών τα μέλη της φυλακής, ο Διευθυντής κ.Κλαπάκης Ιωάννης, η κοινωνική υπηρεσία και το σωφρονιστικό προσωπικό.

Εκ μέρους των μελών που παρακολουθούν το πρόγραμμα συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ μέσα στη Φυλακή, ο Φώτης Α., καλωσόρισε τη θεατρική ομάδα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Στο τέλος της παράστασης τα μέλη της Φυλακής καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των γονέων, ενώ μια μητέρα εμφανώς συγκινημένη είπε στο τέλος «είμαστε δίπλα σας και προσπαθούμε μαζί σας».

Και σήμερα Σάββατο συνεχίζονται οι δράσεις στα Χανιά με ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Κοτσάμπαση. Την Κυριακή ανανεώνει το ραντεβού της η θεατρική ομάδα γονέων στο Θέατρο Βλησίδη με την παράσταση “Όλα καλά” & Μουσικοχορευτική εκδήλωση με το παραδοσιακό συγκρότημα Μετερίζι

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ