17.4 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Απομεινάρια γκλαμουριάς του Κουμ Καπί

Ημερομηνία:

Θα αναφερθούμε στο θέμα με τις” ξεχασμένες τέντες” στα μαγαζιά φαντάσματα που έχουν κλείσει μερικά από αυτά εδώ και 10 χρόνια. Έχουν κάνει κατάληψη των πεζοδρομίων, με αποτέλεσμα 6 μέτρα να καταλαμβάνουν οι τέντες και ν’ απομένει 1 μέτρο για τους πεζούς. Αλήθει,α όταν κλείνει ένα μαγαζί, πρέπει οι σιδεριές από τις τέντες να μένουν εκεί για 10ετίες; Αν ρωτήσεις το Δήμο σε στέλνει στη Δημοτική Αστυνομία ως υπεύθυνη υπηρεσία. Αν ρωτήσεις τη Δημοτική Αστυνομία, λέει οτι δεν ξέρει τους ιδιοκτήτες και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μερικές δε απο τις τέντες έχουν κατεβάσει και τα νάιλον ωστε να μην μπορεί να περάσει κανείς! Βέβαια, το ίδιο συμβαίνει και με τα περίπτερα-φαντάσματα, που κλείνουν το ένα μετά το άλλο και έχει απομείνει ένας μικρός χώρος πεζοδρομίου για τους πεζούς.

Κάτοικοι Κουμ Καπί


Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Αρνάκι ή κατσικάκι με άγρια μάραθα Στις Μαργαρίτες (Άνοιξη) είναι...

Βιωματικές δράσεις για την έμφυλη ισότητα μέσα από το παραμύθι «Το Δέντρο της Ισότητας» στην Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης υλοποιεί βιωματικές δράσεις με τίτλο «Ένα ξεχωριστό δώρο για τη μαμά μου» βασισμένες στο παιδικό βιβλίο «Το Δέντρο της Ισότητας» σε σχολεία του Ηρακλείου.

Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιολάδο «Κρήτη» σε Άδελε και Κριτσά

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσαν εκπαιδεύσεις για το ελαιόλαδο σε Άδελε και Κριτσά. Νέες δράσεις προγραμματίζονται σε Αρχάνες και Αγγελιανά.