18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Αποξήλωσαν τις κεραίες στη Χαλέπα

Ημερομηνία:

Οι κάτοικοι ενωμένοι με νόμιμο τρόπο υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της προστασίας της ζωής τους και των παιδιών τους. Η δικαιοσύνη στα Χανιά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ασκήθηκαν προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα και δικάστηκαν δύο φορές, σε διάστημα λίγων ημερών, που το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

Δεν έπαψε μόνο η λειτουργία τους, αλλά διέταξαν την αποξήλωση τους. Μεγάλη Πέμπτη που  ο Χριστός κρεμιόταν επί ξύλου οι κεραίες αποκαθηλωνόταν. Σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή δεν μπορούν κάποιοι να κερδοσκοπούν εις βάρος των πολιτών. Δεν είναι δυνατόν σε μια ταράτσα να στήνονται 3 κεραίες της  WIND και να φιλοξενούνται και άλλες 3 της VODAFONE.

Αύριο ποιος ξέρει πόσες άλλες εταιρίες θα τύχουν φιλοξενίας στη συγκεκριμένη ταράτσα, μιας και τα κόστη συντήρησης (κατά τους ειδήμονες ) είναι λιγότερα. Και τα παιδιά μας ποιος τα σκέφτεται… Ο εγκέφαλός τους ολοκληρώνεται μέχρι τα 12 χρόνια. Γιατί να τα ακτινοβολούμε. Γιατί να  τους περιορίζουμε τον αέρα που αναπνέουν.

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και μπορούμε να το κάνουμε εάν εστιαστούμε στη χαρά της ύπαρξης και της προστασίας της ζωής, καθώς και του περιβάλλοντος όπου δραστηριοποιούμαστε. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού μας και των γύρω μας έχουμε τη δύναμη να γίνουμε πιο δημιουργοί, πιο διεκδικητικοί, πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ.

Την Πέμπτη 24/4/2014 και ώρα 6:00 μ.μ. θα γίνει συνάντηση των κατοίκων της Χαλέπας, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, για ενημέρωση από τη Δικηγόρο, ορισμό ομάδας συντονισμού και σχεδιασμό των παραπέρα κινητοποιήσεών μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ