22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Αποχαιρετά το Ρέθυμνο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Ενα ποτάμι ανθρώπων βουβών, με δάκρυα στα μάτια συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού γίνεται αυτή την ώρα στο χωριό του πατέρα του Σελλί στο Ρέθυμνο. Είναι, άλλωστε, ο τόπος που ο Βαγγέλης αγαπούσε περισσότερο από κάθε άλλο, ο τόπος για τον οποίο εργαζόταν εθελοντικά τα καλοκαίρια βοηθώντας στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.

33

Η σορός του 20χρονου έφθασε στο Σελλί, στο πατρικό σπίτι του πατέρα του, στις 07.50 το πρωί.

Η πομπή ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 2, από τα Γιάννενα. Το βράδυ, λίγο μετά τις 8, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Οταν έφτασε η σορός του Βαγγέλη στο λιμάνι του Πειραιά, δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί θέλησαν να αποχαιρετήσουν με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια τον άτυχο νεαρό, θρηνώντας πάνω από το φέρετρό του μέχρι και λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση του πλοίου. Πρόκειται για παιδιά που ήταν στην ομάδα αναζήτησης και μέχρι και την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα συνέχιζαν να τον αναζητούν.

Το πλοίο αναχώρησε στις 9 το βράδυ μαζί με τη σορό του άτυχου φοιτητή αλλά και τουλάχιστον 30 συγγενείς του που τον συνόδευαν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretaplus.gr, μέσα στο πλοίο ενημερώθηκαν και οι επιβάτες πως μαζί τους ταξιδεύει και η σορός του Βαγγέλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κλίμα οδύνης.

Το πλοίο έφθασε σήμερα το πρωί στην Σούδα, όπου επίσης συγγενείς και φίλοι περίμεναν τη σορό του άτυχου Βαγγέλη. Πρόσωπα βουβά, με τη θλίψη αλλά και την απορία ζωγραφισμένα σε αυτά. Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο χωριό του πατέρα του Σελλί στο Ρέθυμνο, με πομπή 30 αυτοκινήτων.

33

 

33Το σπίτι στο Σελλί, από τις 8 το πρωί όπου έφθασε η σορός του Γιακουμάκη, ήταν«πλημμυρισμένο» με κόσμο που έχει σπεύσει για να πει το τελευταίο αντίο στο Βαγγέλη και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια.

Μάλιστα, ο άτυχος φοιτητής οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με μπαλωθιές. Η μητέρα του η οποία χθες το βράδυ κατέρρευσε, σήμερα, στην κηδεία, δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε.

Πηγή: iefimerida.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...