15.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Αποχώρησε ο Σταθάκης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ.Μακεδονίας – Οταν του είπαν «με σαρδόνιο χαμόγελο λέτε κακά μαντάτα» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ενταση που έφερε και την αποχώρηση του Γιώργου Σταθάκη έλαβε χώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Δριμύ κατηγορώ κατά του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Δακής. Μάλιστα ο κ. Δακής, αφού πρωτίστως κατηγόρησε τον κ. Σταθάκη πως υπέγραψε το Φ.Ε.Κ. για την πώληση του 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η., δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «σαρδόνιο» το χαμόγελο του Υπουργού προκαλώντας μικροένταση στη συνεδρίαση, σημείο, όπου, ο Περιφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ζήτησαν να ρίξει τους τόνους και να αποτραπούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί τόσο από τον ίδιο όσο και από το κοινό.

«Έχετε συμφωνήσει να ξεπουληθεί ένα κομμάτι της ΔΕΗ. Σας λέω ότι εμείς έχουμε διαφορετική άποψη…. Στο ΦΕΚ 25/5/16 έχετε βάλει την υπογραφή σας κ. Υπουργέ, όπου λέτε ότι η πώληση του 17% της ΔΕΗ να γίνει ενδεχομένως το 2016. Το ΦΕΚ έχει δική σας υπογραφή…. Ήρθατε εδώ να μας πείτε ότι θα ξεπουλήσετε τον τόπο μας. Κύριε Υπουργέ, ελπίζω το σαρδόνιο χαμόγελό σας να μην σημαίνει ότι μας λέτε κακά μαντάτα με γλυκό τρόπο…  Μας μιλάτε για την καταστροφή με χαμόγελο»,  τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Δείτε στο 4ο λεπτό

Λίγη ώρα μετά επέστρεψε για να ακούσει και τις ομιλίες των υπολοίπων.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rJeznR8saKQ”]

Kozan

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...