17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Απτόητος ο Τραμπ, επανέρχεται με νέα υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο

Ημερομηνία:

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Τρίτη (15/11) την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ ενόψει των εκλογών του 2024 διεκδικώντας έτσι την επιστροφή στον Λευκό Οίκο, σε μια περίοδο όπου η τροπή των ενδιάμεσων εκλογών των ΗΠΑ φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά τη δημοφιλία του πρώην αμερικανού προέδρου.

Αυτή θα είναι η τρίτη υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. Παρότι η επιρροή του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα παραμένει μεγάλη, εμφανίστηκε αποδυναμωμένος στις ενδιάμεσες εκλογές αφού πολλοί από τους εκλεκτούς του ηττήθηκαν.

Στον αντίποδα, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις, ο νέος σταρ της αμερικανικής δεξιάς, επανεξελέγη θριαμβευτικά, μια νίκη που εδραίωσε τη θέση του ως πιθανού αντιπάλου του Τραμπ στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2024.

“Δεν τίθεται καν ζήτημα για το αν θα είναι υποψήφιος” είπε στενός του συνεργάτης την Παρασκευή

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε προαναγγείλει πως θα είναι «υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές» του 2024, την περασμένη Παρασκευή, μέσω στενού του συμβούλου, ενώ παράλληλα έχει αναφερθεί στο γεγονός και ο ίδιος, προαναγγέλλοντας πως θα κάνει μια «σημαντική ανακοίνωση» από την κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα στις 15 Νοέμβρη.

«Ο πρόεδρος Τραμπ θα ανακοινώσει την Τρίτη πως θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές. Και θα είναι μια πολύ επαγγελματική, πολύ προσεγμένη ανακοίνωση», δήλωσε ο σύμβουλός του Τζέισον Μίλερ στο «War Room», το podcast του Στιβ Μπάνον, στενού, επίσης, φίλου του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 76χρονος Ρεπουμπλικάνος θεωρεί ότι «δεν τίθεται καν» ζήτημα για το αν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ο Μίλερ την Παρασκευή, εξηγώντας πως του είχε μιλήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...