«Απόβαση» στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα θα πραγματοποιήσουν τα Κρητικά προϊόντα το τριήμερο 16,17 και 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις».Προϊόντα ποιότητας από την ελληνική γη και το μόχθο του έλληνα παραγωγού καταφθάνουν στον πιο κεντρικό χώρο της Αθήνας για να κατακτήσουν ακόμη περισσότερο το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο.
Ελαιόλαδο, μέλι, παξιμάδια, γλυκά, βουτήματα, σκαλτσούνια, παραδοσιακές πίτες, αλλά και παραδοσιακά ποτά και αποστάγματα, ρακή, ρακόμελα και τσικουδιές «συνθέτουν» το σκηνικό… Γεύσης που «στήνουν» οι διοργανωτές τις γιορτινές μέρες στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η συμμετοχή είναι ήδη μεγάλη όσον αφορά τους εκθέτες, το ίδιο εξάλλου αναμένεται και για τους επισκέπτες. Σ’ αυτή τη συμμετοχή, η Κρήτη και τα προϊόντα της δίνουν ένα ιδιαίτερο στίγμα. Ένα στίγμα ποιοτικό που αντέχει στο χρόνο.