«Απόβαση» στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα θα πραγματοποιήσουν τα Κρητικά προϊόντα το τριήμερο 16,17 και 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις».Προϊόντα ποιότητας από την ελληνική γη και το μόχθο του έλληνα παραγωγού καταφθάνουν στον πιο κεντρικό χώρο της Αθήνας για να κατακτήσουν ακόμη περισσότερο το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο.
Ελαιόλαδο, μέλι, παξιμάδια, γλυκά, βουτήματα, σκαλτσούνια, παραδοσιακές πίτες, αλλά και παραδοσιακά ποτά και αποστάγματα, ρακή, ρακόμελα και τσικουδιές «συνθέτουν» το σκηνικό… Γεύσης που «στήνουν» οι διοργανωτές τις γιορτινές μέρες στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η συμμετοχή είναι ήδη μεγάλη όσον αφορά τους εκθέτες, το ίδιο εξάλλου αναμένεται και για τους επισκέπτες. Σ’ αυτή τη συμμετοχή, η Κρήτη και τα προϊόντα της δίνουν ένα ιδιαίτερο στίγμα. Ένα στίγμα ποιοτικό που αντέχει στο χρόνο.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.