30.8 C
Chania
Saturday, September 14, 2024

Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει», σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για τον εφιάλτη που έζησε – Προφυλακιστέος ο 35χρονος

Ημερομηνία:

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα«Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει» δήλωσε η γυναίκα.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές στο παρελθόν, για διάφορα αδικήματα, ενώ σύμφωνα πληροφορίες οι τρεις από τις φορές που συνελήφθη ήταν για απόπειρα βιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει μήνυση εναντίον του ανθρώπου που τον σταμάτησε και έσωσε την 20χρονη

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενόχλησε δύο φορές. Του κάνω ότι «δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες», τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα και ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου» είπε αρχικά η 20χρονη στο Mega και το Live News.

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε και συνέχισε: «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει».

«Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι»

Από την πλευρά του ο 35χρονος φέρεται να αρνείται ότι είχε πρόθεση να κάνει κακό στην κοπέλα. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Ποτέ δεν πλησίασα την κοπέλα για να την βιάσω. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν την απείλησα ποτέ και δεν είχα πάνω μου μαχαίρι. Είδα το κορίτσι και ήθελα απλώς να της μιλήσω επειδή είδα μια όμορφη κοπέλα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό και δεν την ακούμπησα. Έπειτα, εμφανίστηκε ένας άνδρας και άρχισε να με χτυπά και να με καταγράφει σε βίντεο χωρίς την συναίνεσή μου και εκεί φοβήθηκα για την ζωή μου. Προς εκείνον θα κινηθώ νομικά».

Είχε κατηγορηθεί ξανά για απόπειρα βιασμού

Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση δύο κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις Βρύσες Αποκορώνο9υ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρυσών Αποκορώνου, στο πλαίσιο της συνεχούς...

Παρέμβαση  Συντυχάκη για το Δημοτικό Σχολείο Βαρυπέτρου και τα λουκέτα στα σχολεία

Τηλεφωνική παρέμβαση στην υφυπουργό Παιδείας, Ζ.Μακρή, η οποία δήλωσε...

Θεοδώρα Τζάκρη: «Νομικώς διάτρητη» η ανατροπή Κασσελάκη

Συνεχίζονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά τις δραματικές...