12.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Απόστρατος Αντισυνταγματάρχης δουλεύει ντιλίβερι σε πιτσαρία για να επιβιώσει

Ημερομηνία:

Παλιά αποτελούσε μέγα θέμα αν κάποιος στρατιωτικός αναγκαζόταν να δουλεύει εκτός υπηρεσίας. Γινόταν ,γιατί ποτέ οι στρατιωτικοί δεν ήταν πλούσιοι. Αλλά γινόταν σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων και κάποιες φορές κάποιοι το έκαναν “για το κάτι παραπάνω”.Τώρα είναι θέμα επιβίωσης. Οι απόστρατοι αναζητούν μια δουλειά στα κρυφά για να μπορέσουν να κερδίσουν κάποια χρήματα και να βγάλουν το μήνα. Αν νομίζετε ότι πρόκειται για υπερβολή, δείτε τι λέει ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης με τέσσερα πτυχία , ο οποίος αναγκάστηκε στα 63 του χρόνια να κάνει ντιλίβερι για μία πιτσαρία! Ακούστε την αξιοπρεπή αλλά και σκληρή περιγραφή του. Βέβαια κάποιοι άλλοι θα πρέπει να την ακούσουν αλλά αυτοί παριστάνουν μονίμως ότι δεν ακούν.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ