15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απόφαση Συντονιστικού Χανίων: Την Παρασκευή ιστιοφόρα θα προσεγγίσουν το Cape Ray

Ημερομηνία:

Όπως είχε προαναγγελθεί ήδη κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της βάσης, εν πλω διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί ενάντια στη διαδικασία της καταστροφής των χημικών με τη μέθοδο της υδρόλυσης στη Μεσόγειο.

 

Στη συνέλευση του Ανοιχτού Συντονιστικού Χανίων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων πάρθηκε η απόφαση την Παρασκευή το πρωί στις 11 να γίνει η αναχώρηση από τα Χανιά δύο ιστιοφόρων με 20 άτομα πλήρωμα με σκοπό την προσέγγιση του θαλάσσιου χώρου που βρίσκεται το Cape Ray εντός του οποίου γίνεται η διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα στα 2 ιστιοφόρα θα είναι και αρκετοί δημοσιογράφοι, και από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Η αναχώρηση όπως προείπαμε θα γίνει στις 11 το πρωί από το παλιό λιμάνι των Χανίων. Γι’ αυτό καλούνται οι πολίτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση συμπαράστασης από τις 10 το πρωί.

Να σημειώσουμε τέλος ότι περισσότερες λεπτομέρειες για την αποστολή θα δοθούν σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...