13.7 C
Chania
Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 2026

Από σήμερα ο Κρητικός “Αγροτικός Αύγουστος” στην Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία:

O Δήμος Χανίων, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, και με κεντρικό σύνθημα «Καταναλώνουμε Ελληνικά Ποιοτικά Προϊόντα», μεταφέρει την Παγκρήτια Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Ποιότητας, Ειδών Λαϊκής Τέχνης και Τουρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη, (πλατεία Αρχαίας Αγοράς), από σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 έως την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012.
Στην τελετή των εγκαινίων, αύριο και ώρα 19.00 – τα οποία θα γίνουν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη – θα παραβρεθούν ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λευτέρης Αμπαδιωτάκης.

Την έκθεση, υποστηρίζουν τα κρητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και η Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιράν: Υπερβολικές οι προτάσεις Τραμπ, τις απορρίπτουμε – Η βασική προϋπόθεση για να τερματιστεί ο πόλεμος

Το Ιράν εξετάζει τις προτάσεις που έχουν τεθεί, αλλά τις θεωρεί υπερβολικές, μετέδωσε...

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης από την Περιφέρεια Κρήτης για την 25η Μαρτίου στο Ηράκλειο

Εκδηλώσεις τιμής για την 25η Μαρτίου 1826 στο Ηράκλειο με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μήνυμα Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.