19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Από τα Χανιά ξεκινά “ο γύρος της Κρήτης με πατίνια”

Ημερομηνία:

Έναρξη Δευτέρα  03-09-2018 Καστέλι – Χανιά

Τερματισμός Πέμπτη  06 -09-2018 Άγιος Νικόλαος

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και ανάδειξης του Ολυμπιακού πλέον αθλήματος των πατινιών, καθώς και της προβολής ολόκληρης της Κρήτης, ο όμιλος κλασικού αθλητισμού ΠΡΕΒΕΛΗ με την στήριξη της  Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής ενότητα Ρεθύμνης ,της Παγκόσμιας ομοσπονδίας πατινιών WORLD SKATE και τους Δήμους Χανίων,Ρεθύμνου ,Ηρακλείου και Aγίου Νικολάου   σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τον γύρο της Κρήτης με το αγωνιστικό τμήμα των πατινιών απο 3 -6 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας απο Χανιά με τερματισμότον Άγιο Νικόλαο.

Το εγχείρημα θα είναι μια σκυταλοδρομία Αγάπης που θα αποτελείται από 15 έμπειρους αθλητές  του αγωνιστικού τμήματος των πατινιών του Ο.Κ.Α Πρέβελη μεταφέροντας μια σκυτάλη και ενα μήνυμα: ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ , ΔΩΣΕ ΖΩΗ διασχίζοντας όλους τους νομούς της Κρήτης.

03-09-2018 (1 μέρα)

09:00  Εκκίνηση από το Δημαρχείο ΚαστελίουΚισσάμου, μέχρι τα όρια Νομού Χανίων – Ρεθύμνου (Πάτημα: 88  χμ.)

20:00-22:00Event  στηνΠλατεία Αγοράς Χανίων, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τουςΒιγλάτορες, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσειςτουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών, καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από τον αθλητικόσύλλογοΚερίτηςτουΔημήτρη Μαρινάκη.Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας”.

04-09-2018 (2 μέρα)

09:00Εκκίνηση από τοΠάτημα (όρια νομών) μέχριτοΑλοϊδιανόΧάνι 71,930 χμ.

20:00-22:00 EventστηνΠλατεία ΑγνώστουΣτρατιώτηστοΡέθυμνο, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τονΌμιλοΒρακοφόρωνΚρήτης, ενώ θα ακολουθήσουν  παρουσιάσειςτουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών,καθώς επίσης και παιδικής αυτοάμυνας από την ακαδημία μαχητικώντεχνώνΡεθύμνουτου ΒαγγέληΣυνολάκη. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

05-09-2018(3η μέρα)

09:00 Εκκίνηση από το Αλοϊδιανό Χάνι μέχρι τα Μάλια 69,250 χμ.

20:00-22:00 EventστηνΠλατείαΕλευθερίας, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τονΌμιλοΒρακοφόρωνΚρήτης, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίασητουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

06-09-2018(4η μέρα)

"google ad"

09:00  Εκκίνηση από τα Μάλια μέχρι το λιμάνι του  Αγίου Νικολάου 58 χμ.

20:00-22:00 Event στοΘεατράκιτηςΛίμνης, το οποίο θα πλαισιωθείχορευτικά από τιςΣχολέςχορού ΚαπαράκηΔημήτρη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίασητουΟλυμπιακού αθλήματοςτων Πατινιών.Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση και δειγματοληψία από εθελοντές τουΣυλλόγου “ Όραμα Ελπίδας” .

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...