ΤΟΠΙΚΑ

Από τα Χανιά την Τετάρτη ξεκινά ο Ν. Ανδρουλάκης την τετραήμερη περιοδεία του στην Κρήτη

Στην ευθεία για τις ευρωεκλογές τα κόμματα ανεβάζουν στροφές και το ΠΑΣΟΚ που πολλά ποντάρει στην παρουσία και την ενδυνάμωση του, στην προνομιακή για το ίδιο εκλογική περιφέρεια, αρχίζει ένα ντεμαράζ που ξεκινά αύριο από τα Χανιά και θα έχει κατάληξη το Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με “μπούσουλα” την επιτυχημένη στην Κρήτη προεκλογική καμπάνια στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές, παίρνει την “μπάλα” πάνω του, ξεκινώντας μια πολιτική περιοδεία που στοχεύει στη συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου, την μετάγγιση δυσαρεστημένων ψηφοφόρων από την πολιτική της ΝΔ, που στις τελευταίες εκλογές την κατέστησαν πρώτο, για πρώτη φορά, κόμμα στην Κρήτη και πολίτες της ευρύτερης Αριστεράς που δεν ενθουσιάζονται από την κασσελάκειο εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκινά από τα δυτικά και συγκεκριμένα από τα Χανιά, όπου στη 1 το μεσημέρι έχει δοθεί το ραντεβού με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο δημοτικό κήπο και θα συνεχιστεί με βόλτα στο κέντρο των Χανίων.

Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Ραμνή Αποκορώνου όπου είναι προγραμματισμένη εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση με αφορμή την επέτειο της λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά το τέλος της παρουσίας του στον Αποκόρωνα ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, θα συναντήσει εκπροσώπους των επαγγελματιών, θα μιλήσει με κατοίκους και νέους της πόλης.

Η Πέμπτη θα βρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ρεθύμνου – στις 10.00 το πρωί στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου και κατόπιν στην πόλη του Ρεθύμνου. Αργότερα θα συναντήσει βουλευτές, υποψηφίους και την Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Μυλοποτάμου και κατόπιν τα Λιβάδια και τα Ζωνιανά, ενώ ομιλία θα πραγματοποιήσει στα Ανώγεια.

Την Παρασκευή και τρίτη ημέρα της περιοδείας Ανδρουλάκη στην Κρήτη στο επίκεντρο θα βρεθεί ο νομός Λασιθίου, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει το “παρών” στην κηδεία του Φοίβου Ιωαννίδη, που θα γίνει στη Σητεία, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες περιοχές του νομού.

Η περιοδεία επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο Ηράκλειο με συναντήσεις και επαφές το πρωί στο Αρκαλοχώρι, τον Πύργο και το Ασήμι ενώ το απόγευμα θα δει το δήμαρχο και φορείς του δήμου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα και θα πραγματοποιήσει το απόγευμα ομιλία στις Μοίρες.

cretalive.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Στεγαστική κρίση στην Ευρώπη: Ελληνική πρωτιά – Πάνω από 40% του διαθέσιμου εισοδήματος το κόστος στέγασης

Η ευρωπαϊκή στεγαστική κρίση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες, γίνεται αισθητή από την…

20 hours ago

Κλείνουν τα σχολεία και αρχίζουν προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 17 Μαΐου ακούστηκε το τελευταίο κουδούνι στα λύκεια και στις 29 Μαΐου κλείνουν και τα γυμνάσια της επικράτειας,…

20 hours ago

Μανιφέστο Κασσελάκη για μετά τις ευρωεκλογές με επίθεση φιλίας προς ΜέΡΑ25 και Πλεύση Ελευθερίας

Τα επόμενα βήματα για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου, με άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δυνάμεις…

20 hours ago

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης : Παρεμβάσεις για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη

Στο  περιφερειακό συμβούλιο στις 15 Μάη η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης τοποθετήθηκε για τις κινητοποιήσεις των…

20 hours ago

Διακομιδή 8χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά

Επιχείρηση για την διακομιδή ενός 8χρονου από την Γαύδο στα Σφακιά στήθηκε χθες όπως έγινε γνωστό, από το Λιμενικό.…

20 hours ago

Μεγάλη «αιμορραγία» Κρητικών γιατρών στην Κύπρο!

Το ΕΣΥ καταρρέει, οι γιατροί και το υπόλοιπο προσωπικό νιώθουν μόνοι κι αδύναμοι. Tην ίδια…

20 hours ago

This website uses cookies.