18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Αρίθμηση σπιτιών και καταστημάτων στην πόλη των Χανίων

Ημερομηνία:

Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο των Χανίων, κ. Τάσο Βάμβουκα

Κύριε Δήμαρχε,

Σας αναφέρω ότι, για να γίνει ακόμη η πόλη των Χανίων καλύτερη και πιο όμορφη, θα πρέπει να συμπεριλάβετε μέσα στις δραστηριότητες των έργων σας για το Δήμο και την αρίθμηση σπιτιών και καταστημάτων, που είναι και αυτό εξίσου σημαντικό και σπουδαίο, όπως και όλα τα άλλα έργα, για την ανάδειξη της πόλης μας, την οποία στερείται διότι η αρίθμηση αυτή, είναι ένας απαραίτητος και σταθερός οδηγός, που κατευθύνει καθημερινά, ντόπιους και ξένους επισκέπτες να πηγαίνουν με ευκολία στον προορισμό τους, χωρίς να ταλαιπωρούνται και να χάνουν χρόνο.

Όταν  λοιπόν λείπει η αρίθμηση είναι σαν μια όμορφη γυναίκα, τα Χανιά μας, που είναι ντυμένη με ωραία ρούχα και στολίδια και δεν φοράει παπούτσια. Αξίζει, λοιπόν, κύριε Δήμαρχε να προστεθεί μέσα στα όμορφα Χανιά μας και αυτό το υπέροχο βοήθημα της αρίθμησης, διότι έχουν επί πλέον και τη σπουδαία ιστορία τους, με τους ηρωικούς αγώνες των, καθώς και τα ωραία μνημεία και έργα τέχνης που τα στολίζουν, οπότε εντός του δικαίου, παλαιότερα η πόλη των Χανίων ονομαζόταν «Βενετία της Ανατολής» και ξεχώριζε από τις άλλες πόλεις της Κρήτης.

Είναι αλήθεια όμως ότι, αυτή η ενέργεια είχε ξεκινήσει από την εποχή που ήτο δήμαρχος στα Χανιά, ο κ. Γιώργος Τζανακάκης και μετά οι κ.κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης και Μανόλης Σκουλάκης αντίστοιχα, που παρά τις πολλές ενοχλήσεις και πιέσεις που τους έκανα συνεχώς σε όλους, προσωπικά και δημόσια, δεν ευαισθητοποιήθηκαν ποτέ να υλοποιήσουν αυτό το έργο, διότι το θεωρούσαν μηδαμινό, ασήμαντο και άδοξο και έτσι το αδιαφόρησαν.

Γι’ αυτό απευθύνομαι και σε σας κύριε Δήμαρχε, επειδή νομίζω ότι είστε ο μοναδικός, που θα κατανοήσετε τη χρησιμότητα και ωφέλεια, του μικρού κόστους αλλά σημαντικού αυτού έργου και θα δώσετε, το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την υλοποίησή του.

Με τιμή
Νικήτας Κλαπάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...

Γάζα: Υποδομές και περίθαλψη τέλος – Βρέφος πέθανε από τη ζέστη

Ένα κοριτσάκι βρέφος πέθανε από την υπερβολική ζέστη στη...