18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Αρίθμηση σπιτιών και καταστημάτων

Ημερομηνία:

Ανοιχτή Επιστολή προς τον Δήμαρχο των Χανίων κ. Σκουλάκη Μανώλη

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Είναι αλήθεια ότι, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει μέχρι σήμερα τα πολλά και θαυμαστά έργα σας, που εκτελέσατε μέσα και έξω από την πόλη των Χανίων, όπως δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες κ.τ.λ. και τα οποία θα σηματοδοτούν και θα αποδεικνύουν την ύπαρξη και υπεροχή σας, από άλλους διατελέσαντες προηγουμένους δημάρχους στην πόλη των Χανίων.
Ένα έργο όμως ακόμη παραμένει στην πόλη μας, ατακτοποίητο και το οποίο είναι πολύ μικρό και άδοξο για τον εκάστοτε δήμαρχο της πόλεως των Χανίων, αλλά είναι όμως πολύ σημαντικό και αναγκαίο για τον κάθε άνθρωπο που διακινείται μέσα στην πόλη μας.
Αυτό είναι η έλλειψη της αρίθμησης σπιτιών και καταστημάτων, που προβληματίζει και δυσκολεύει τα μέγιστα την διακίνηση ντόπιων και ξένων επισκεπτών που έρχονται στην πόλη μας και θέλουν να πάνε κάπου.
Αναφέρω δε, ότι κατά το παρελθόν και επί δημαρχιών κ.κ. Γιώργου Τζανακάκη και Κυριάκου Βιρβιδάκη, είχα προβεί σε μεγάλες ενέργειες προσωπικά και δημόσια, για την αρίθμηση σπιτιών και καταστημάτων, αλλά όμως όλες οι προσπάθειες μου αποβήκαν άκαρπες.
Ο κ. Τζανακάκης μου έλεγε κάθε φορά ότι οι αριθμοί έχουν αγοραστεί και ευρίσκονται στην αποθήκη και με την πρώτη ευκαιρία θα τους περάσει το συνεργείο, αλλά αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Ο δε κ. Βιρβιδάκης για δικαιολογία και για να αποφύγει τις μεγάλες πιέσεις που του έκανα (προσωπικά και δημόσια), κατέληξε και έβαλε πινακίδες μόνο στην αρχή των οδών και παρόδων, που αναγράφονται οι αριθμοί μόνο του πρώτου και του τελευταίου σπιτιού ή καταστήματος που βρίσκεται μέσα στην πάροδο, πράγμα το οποί δυσκολεύει κατά πολύ την διακίνηση των πολιτών για την ανεύρεση του ακριβή σημείου που θέλουν μέσα στην πάροδο να πάνε.
Γι’ αυτό κ. Δήμαρχε, παρακαλείστε να ενδιαφερθείτε τα μέγιστα, για τη επίλυση του προβλήματος αυτού, που είναι απαραίτητο για την διευκόλυνση της διακίνησης των ανθρώπων μέσα στην πόλη, πράγμα το οποίο  αξίζει να προστεθεί και αυτό το επίτευγμα μέσα στην δραστηριότητά σας, και που  θα σας τιμήσει ακόμη περισσότερο.

Με τιμή
Νικήτας Κλαπάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ