24.8 C
Chania
Saturday, July 6, 2024

Αργυρός για τον γάμο Κασσελάκη στην Κρήτη: Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά

Ημερομηνία:

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» του ANT1.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που είχαν μετά την κουβέντα τους, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει εκείνη τη στιγμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να τον ρωτήσει ευθέως αν θα τραγουδήσει στον γάμο του στις 28 Αυγούστου στην Κρήτη.

«Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος και πότε είναι. Δεν είχε προσκληθεί, σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πάρει πρόσκληση. Δεν το ήξερε καν ο άνθρωπος. Τώρα του έκανε πρόσκληση, για πρώτη φορά, on camera. Είναι μη προετοιμασμένο ενσταντανέ, καθόμαστε και τρώμε» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας πριν την προβολή του αποσπάσματος.

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος» είπε ο παρουσιαστής στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά» ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα στο τηλέφωνο.

Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπέθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ μετά τον γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, θα παντρευτούν και στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

tlife.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων ζητούν άμεση στελέχωση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής

Την ανάγκη άμεσης στελέχωσης της παιδοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων...

Χασισοφυτεία Κουρνά: Με τέτοιους «παπάδες», θα έκαναν …αρχιερατικό συλλείτουργο

Πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ εκτιμούν τα στελέχη της Δίωξης...