16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

“Θα κλείσουμε κάθε εφορία”: Aπό τις αγκαλιές με τον Τσίπρα, στις αγροτικές συγκεντρώσεις ενάντια στο ασφαλιστικό | Βίντεο

Ημερομηνία:

Την άποψη του για το παναγροτικό συλλαλητήριο και την στάση του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης είπε ο γιγαντόσωμος Κρητικός αγρότης, Γιάννης Ψαράκης, από το Κυπαρίσσι Ηρακλείου.

«Οι αγρότες τον πιστέψαμε πολύ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες. Υποσχεθήκαμε ότι θα τον στηρίξουμε, θα τον βοηθήσουμε να γίνει πρωθυπουργός. Μας έταξε ότι δεν θα ξεχάσει τους Κρήτες και την Κρήτη αν γίνει πρωθυπουργός» είπε στο «Ε» ο αγρότης από την Κρήτη που πριν από ένα χρόνο αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα και την περασμένη εβδομάδα ήταν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων.

«Εμείς δεν βγήκαμε ούτε για πόλεμο ούτε να κάνουμε έκτροπα γιατί είμαστε φιλήσυχος λαός. Τον πόλεμο τον κάνουμε στα χωράφια για να επιβιώσουμε.  Δεν βγήκαμε ούτε να σπάσουμε, ούτε να κάψουμε, ούτε να χτυπήσουμε κανέναν πολίτη» είπε σχολιάζοντας τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.«”Πολλά χρόνια επί δεξιάς είχαμε αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Αριστερά και Δεξιά είναι το ίδιο τώρα», πρόσθεσε ο κ. Ψαράκης.

«Του ζήτησα του Τσίπρα να έρθει στο Σύνταγμα, να κάνει ανάκληση, να πει μια συγγνώμη και μετά θα χορεύαμε και πεντοζάλη μαζί. Ο άλλος τον είπε ηλίθιο και δεν του… έπαιξε δύο μπάτσες» είπε αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό και σχολίασε «Αν δεν δώσει λύσεις, δεν θα φύγουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκωθεί όλη η Κρήτη και θα κλείσουμε κάθε εφορία».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fzMeQWfZzko”]

iefimerida.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Κατάληψη στο κτίριο της ΑΑΔΕ από τους αγροτοκτηνοτρόφους

Σε κατάληψη του κτιρίου της ΑΑΔΕ επί της παραλιακής λεωφόρου προχώρησαν...

Κρήτη: Πρόγραμμα “απαγορεύει” τον γάμο μεταξύ νέων αγροτών

Εξαιρετικά μειωμένο εμφανίζεται στην Κρήτη, το ενδιαφέρον ένταξης στο...