13.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

«Αρχιτσάτσε του ΣΚΑΪ που το παίζεις δημοσιογράφος»: «Ξέσπασμα» Πολάκη κατά του Δημήτρη Οικονόμου!

Ημερομηνία:

Ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αφορμή στάθηκε ένα «τρολάρισμα» που έκανε ο δημοσιογράφος για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Έγραψε στo twitter ο Δ. Οικονόμου: 

Πριν από λίγο δέχθηκα άγνωστη γυμνή φωτό στο messenger. Μου συστήθηκε ως G.G. Με τον τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει αν ήμουν μόνος. Το έκλεισα αμέσως. Δεν συνομιλώ με άγνωστες στο φως της μέρας.

Ο Παύλος Πολάκης μετά την επιβεβαίωση από το περιβάλλον του γνωστού εφοπλιστή για το τηλεφώνημα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Οικονόμου «αρχιτσάτσο του ΣΚΑΪ που το παίζει δημοσιογράφος».

Έγραψε στo facebook ο Παύλος Πολάκης 

Τώρα που παραδέχτηκε ο Μαρινάκης ότι πήρε τηλέφωνο το Τζανακόπουλο…τι έκανες με τη γυμνή αρχιτσάτσε του Σκαι που το παίζεις δημοσιογράφος;;;;;

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...