18.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Αστροπαρατήρηση στην Πανέθημο

Ημερομηνία:

Η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , τον Δήμο Πλατανιά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανεθήμου – Κρύας Βρύσης και τον Αναπτυξιακό – Πολιτιστικού φορέα «Τα Όμορφα Χωριά Μας», σας προσκαλούν την Κυριακή 3 Αυγούστου σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον νυχτερινό ουρανό της Δυτικής Κρήτης από το πανέμορφο χωριό Πανέθημος του Δήμου Πλατανιά.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν κάτω από εξαιρετικούς σκοτεινούς ουρανούς αστρικά σμήνη, γαλαξίες, φαντάσματα νεκρών άστρων και θησαυρούς του Σύμπαντος αόρατους στο ανθρώπινο μάτι.

Ελάτε από νωρίς, περπατήστε στην πανέμορφη Πανέθημο, δροσιστείτε κάτω από τα τεράστια πλατάνια του Από τις 9 και μετά θα σας μεταφέρουμε με δικά μας οχήματα στον χώρο αστροπαρατήρησης.

Οδηγίες πρόσβασης. Από τον Κόμβο του Κολυμπαρίου στρίβετε αριστερά προς Σπηλιά, και οδηγείτε για περίπου 15 χλμ μέχρι την Πανέθημο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έλεγχοι για τα “μαύρα” ενοίκια και στην Κρήτη – Φρένο στη φοροδιαφυγή με την ηλεκτρονική πληρωμή

Ελέγχους σε μισθωτήρια συμβόλαια με εξωπραγματικά χαμηλά ενοίκια, ξεκινάει...

Τουρισμός: Τον Φεβρουάριο οι πρώτες αφίξεις τουριστών τη νέα σεζόν στην Κρήτη

Του Μάνου Δασκαλάκη Η νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη φαίνεται πως θα ξεκινήσει πιο...