16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αρκαλοχώρι και Σφακιά

Ημερομηνία:

Σε Αρκαλοχώρι και Σφακιά βρεθηκαν χθες  ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο καταστολής της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.
Δέκα τζιπ των ΤΑΕ, δύο τζιπ της ΟΠΚΕ, άνδρες της ασφάλειας, της δίωξης ναρκωτικών και του Α.Τ Αρκαλοχωρίου, αλλά και διμοιρία των ΜΑΤ. συμμετείχαν στην επιχείρηση στο Αρκαλοχώρι, κυρίως για την ανεύρεση όπλων και ναρκωτικών, καθώς και τη διαλεύκανση περιπτώσεων ζωοκολοπών.
Συνολικά στην επιχείρηση συμμετείχαν 85 αστυνομικοί.

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί για κλοπή μηχανής, κατοχή όπλων και πυρομαχικών, αλλά και ζωοκλοπή.

Παρόμοια επιχείρηση στήθηκε από νωρίς το πρωί και στο Δήμο Σφακίων, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, των ΤΑΕ και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, όιπως και κλιμάκιο της τροχαίας Χανίων

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ