19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ασυλία Πολάκη: Θετική γνωμοδότηση από την επιτροπή δεοντολογίας – Παραπέμπεται στην Ολομέλεια – Τι απαντά ο Χανιώτης βουλευτής

Ημερομηνία:

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη κατόπιν μήνυσης του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμηση εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της.

Το ζήτημα πλέον θα μεταφερθεί στην Ολομέλεια η οποία έχει πάντα τον τελικό λόγο. Από την πλευρά του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση ούτε και έστειλε κάποιο σχετικό υπόμνημα όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η γνωμοδότηση της επιτροπής δεοντολογίας ελήφθη μετά το «ναι» της Νέας Δημοκρατίας του Κινήματος Αλλαγής της ελληνικής λύσης. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΜέΡΑ25 καταψήφισαν ενώ παρόν δήλωσε το ΚΚΕ. Αξίζει να τονιστεί ότι στην Oλομέλεια αναμένεται να μιλήσει ο κ. Πολάκης προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Tι λέει ο Παύλος Πολάκης:

Για την ανάρτηση που φαίνεται στις φωτό 1-2 μου έκανε μήνυση ο αρχιτραπεζιτης Στουρνάρας και οι «πειθήνιοι» της επιτροπής δεοντολογίας της Βουλης ,ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-Ελληνική Λύση,εισηγούνται στην ολομέλεια να αρθεί η ΑΣΥΛΙΑ μου άλλη μια φορά!

Κανένα μα κανένα συστημικό σάιτ η ΜΜΕ, ΔΕΝ ανέφερε την ουσία της αναρτησης που έκανα αλλά ΜΟΝΟ τους χαρακτηρισμούς «τρισάθλιος» και «ελεεινός» που του απηύθυνα για αυτά που έκανε για μενα και δεν έκανε για τους εφοπλιστές!!(φωτο 3-4)

ΥΓ 1Μην ανησυχείς Κουρτακογιαννιο ,θα τα πούμε όλα στην ολομέλεια της Βουλης σε απευθειας μετάδοση….

Υγ2Ευχαριστω το Μερα 25 και το ΚΚΕ που εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισαν την πρόταση άρσης ασυλίας μου

Υγ3:ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ,γιατί και καλά προσβληθήκατε επειδή σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.-

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την  σύμβαση για το σημαντικό έργο «Κατασκευή-επέκταση αναβάθμιση  των...

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...