17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αυτή είναι η Star Hellas 2015 και είναι Κρητικοπούλα

Ημερομηνία:

Η Μικαέλα Φωτιάδη αναδείχτηκε από την κριτική επιτροπή των καλλιστείων ως Star Hellas για το 2015, σε μια τελετή που έγινε για μια ακόμη χρονιά χωρίς τηλεοπτική κάλυψη (pics)

Αναδείχτηκε την περασμένη Παρασκευή η Ελληνίδα καλλονή Star Hellas. Και το όνομα αυτής Μιχαέλα Φωτιάδη, μια όμορφη Κρητικιά που μάλιστα είχε αναδειχθεί και Miss Young το 2011 στον παγκρήτιο διαγωνισμό ομορφιάς. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επιλογή της Star Hellas σε μια κλειστή διαδικασία με μόνη παρούσα την κρητική επιτροπή.

Ο θεσμός των καλλιστείων επρόκειτο να αναβιώσει στην ελληνική τηλεόραση από τον τηλεοπτικό σταθμό Ε, που  είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη διοργάνωση και την μετάδοσή τους το καλοκαίρι. Οι ραγδαίες εξελίξεις με το κλείσιμο των τραπεζών και το δημοψήφισμα, ανάγκασαν το σταθμό να αναβάλει το γεγονός και τελικά να ακυρώσει τη διοργάνωσή του.

Δεκατέσσερις καλλονές 18-25 ετών αναμετρήθηκαν για τους έξι τίτλους του θεσμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους Θοδωρή Τρανούλη, Ηλία Κοκοράκη, την Star Hellas 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου και τη Μις Ελλάς 2004 Ελένη Κόκκινου. Star Hellas 2015 εκλέχτηκε η Μικαέλα Φωτιάδη που είχε λάβει τον τίτλο Miss Κρήτη Young στα κρητικά καλλιστεία του 2011. Miss Τουρισμός 2015, η Θεοδώρα Ντανιέλα Ντεμοραίς-Μοσχούρη. Ελληνική Ομορφιά 2015, η Καλλιόπη Γαλετσά, και Αναπληρωματική Star Hellas η Ραφαέλα Ροδινού.

Επεισοδιακή ήταν η ανάδειξη της Miss Hellas 2015. Η επιτροπή επέλεξε την Κατερίνα Γαλατσάτου, αλλά, δεδομένου ότι αυτή δεν μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό Miss World λόγω οικογενειακού προβλήματος, την αντικατέστησε η Σπυριδούλα Βαλασιάδου.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού πρόκειται να μας εκπροσωπήσουν σε διεθνείς διαγωνισμούς του 2016 με εξαίρεση την Star Hellas, Μικαέλα Φωτιάδη, που πρόκειται να αναχωρήσει την 1η Δεκεμβρίου για το Las Vegas για να συμμετάσχει στο Μις Υφήλιος 2015, και την Miss Hellas Σπυριδούλα Βαλασιάδου που θα αναχωρήσει στις 20 Νοεμβρίου για την Σάνυα της Κίνας για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό Miss World 2015.

Λίγες παραπάνω πληροφορίες για τη νικήτρια

Η Μιχαέλα Φωτιάδη εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στο Λασίθι στην ηλικία των 9 ετών γεγονός που αποτέλεσε αφορμή για μία μεγάλη επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ. Η μητέρα της από την Ολλανδία και ο πατέρας της Κρητικός και αυτός ήταν ο συνδυασμός ώστε η ίδια να κατακτήσει με την ομορφιά της την Ελλάδα και συνεχίζει… διεκδικώντας τον τίτλο Miss Universe.

news247.gr

Photos: Μιχαέλα Φωτιάδη Facebook

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...