20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αυτοκτονία σοκ 27χρονου λοχία μπροστά στη μητέρα του

Ημερομηνία:

Ένας 27χρονος λοχίας ΕΠΟΠ ο οποίος υπηρετούσε στο στρατόπεδο του Λαγού Διδυμοτείχου ως μάγειρας έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eevros.gr όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν ο νεαρός στρατιωτικός κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι, απ’ όπου και καταγόταν, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μάλιστα λέγεται ότι στο σπίτι εκείνη την ώρα δεν ήταν μόνος, αλλά βρισκόταν και η μητέρα του.

Η σωρός του 27χρονου δεν μετακινήθηκε καθόλου από το σπίτι αλλά έσπευσε το εγκληματολογικό για να διεξάγει έρευνες για τα αίτια του θανάτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να επισκεφτεί τον πατέρα του, ο οποίος είναι ιερέας και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο νεαρός έδειχνε να είναι καλά, χωρίς τίποτα να προμήνυε τα όσα τραγικά επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...