18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του 60χρονος στα Νωπήγεια | Φωτό

Ημερομηνία:

Έβαλε φωτιά στον εαυτό και κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του ο 60χρονος από τα Νοπήγεια Κισσάμου που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα και με τα στοιχεία από την νεκροψία νεκροτομή, ο 60χρονος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Την απόφασή που είχε πάρει εκτέλεσε χθες, αργά το βράδυ. Η φωτιά στο όχημα στο οποίο βρισκόταν μέσα έγινε αντιληπτή λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Οι μάρτυρες του γεγονότος επικοινώνησαν με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, όμως, παρά του ότι στο σημείο έφθασαν δύο οχήματα και τρεις πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς, για τον τραγικό άντρα ήταν πολύ αργά.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής που έφθασε στο σημείο με δύο οχήματα και τρεις πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 60χρονο στο απονενοημένο διάβημα διερευνώνται.

Η φωτό είναι από την ιστοσελίδα sadentrepese.blogspot.gr

DSC_0984

Δείτε και το ρεπορτάζ από τη neatv.gr:

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=rWO9mLXEQI4″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...

Τ’ άκουσες τα νέα Καλλιάνε; Το ΕΣΥ νοσεί!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη Η ιστορία με το βουλευτή - μετεωρολόγο Γιάννη...