25.8 C
Chania
Wednesday, May 22, 2024

Αυτός είναι ο Νίκος Τριγλιανός, ο οπαδός που έχασε τη ζωή του στο γήπεδο στον αγώνα Απόλλωνα Πόντου – Κισσαμικός

Ημερομηνία:

Ο γνωστός φίλος του Άρη, Νίκος Τριγλιανός, ήταν ο άτυχος φίλαθλος που έχασε τη ζωή του εχθές Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Καλαμαριάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με τον Κισσαμικό.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα για την πρεμιέρα της Super League 2, ο οπαδός του Άρη διαπληκτίστηκε με φίλαθλο που βρισκόταν στις κερκίδες, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να χτυπήσει με το κεφάλι του στο τσιμέντο.

Ο Νίκος Τριγλιανός (αριστερά του Γκάλη στη φωτογραφία) ήταν κάτοικος Καλαμαριάς και βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα. Ο φίλαθλος με τον οποίο είχε διαπληκτισμό, συνελήφθη και κρατείται από την ασφάλεια. 

Ο 70χρονος ενώ πάει προς τα σκαλοπάτια για να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του στα σκαλοπάτια η οποία αποδείχτηκε μοιραία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Απόλλων Πόντου: «Είμαστε συγκλονισμένοι και βαριά λυπημένοι»

Ο Απόλλων Πόντου εξέδωσε ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του φιλάθλου στο γήπεδο του το απόγευμα της Κυριακής…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, αισθάνονται συγκλονισμένοι και βαριά λυπημένοι για τον άδικο χαμό του φιλάθλου, ο οποίος μπορεί να μην είχε γενεσιουργό αιτία το ποδόσφαιρο, αλλά διαδραματίστηκε στις εξέδρες του γηπέδου μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος για την απώλειά του».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ