16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Χανιώτες αγρότες!

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται η ένταση στην κινητοποίηση των αγροτών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Κρυονερίδας Γιώργου Μαριδάκη καθώς και του αγρότη Νίκου Μπούρμπακη δίχως αιτία. Μάλιστα κατάσχεσαν και το αγροτικό όχημα που μετέφερε τις προμήθειες των αγροτών από τα Χανιά!

Η ανακοίνωση έγραφε τα εξής:

Καταγγέλουμε την χωρίς αιτία σύλληψη του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου πρώην Δήμου Κρυονερίδας Γιώργου Μαριδάκη καθώς και του συνάδελφου Νίκου Μπουρμπάκη από τις αστυνομικές αρχές. Κατασχέθηκε επίσης και το αγροτικό όχημα με τις προμήθειες των διαδηλωτών από τα Χανιά. Ο αυταρχισμός και η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας δεν θα περάσει.

Απαιτούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι ο συνάδελφοι που κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως καθώς και το αγροτικό αυτοκίνητο με τις προμήθειες μας.

Τελικώς, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων Μανούσου Σταυριανουδάκη ενημερωθήκαμε ότι οι αγρότες μετά και τη διαμαρτυρία άλλων αγροτών αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ και το όχημα τους δόθηκε πίσω.

Όπως μας είπε ο κ. Σταυριανουδάκης, οι αγρότες από τα Μεγάλα Χωράφια συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα όπου στήνουν σκηνές και περιμένουν τους αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως μας τόνισε ο κ. Σταυριανουδάκης, δε συμμετέχουν στα επεισόδια στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...