16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αχιλλέας Γραβάνης: Ατεκμηρίωτες δημόσιες δηλώσεις για τα εμβόλια

Ημερομηνία:

Ο Αχιλλέας Γραβάνης, με ανάρτηση του στο Facebook έκανε λόγο για ατεκμηρίωτες δημόσιες δηλώσεις για τα εμβόλια και ζήτησε από το ΑΠΘ να καλέσει τον συγκεκριμένο καθηγητή να τεκμηριώσει επιστημονικά τις απόψεις του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Γραβάνη:

ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Η δημόσια τοποθέτηση καθηγητή φαρμακολογίας σήμερα στο MEGA ότι οι εμβολιασμένοι που μολύνονται παράγουν μεταλλαγμένα στελέχη του ιού τα οποία μολύνουν τους ανεμβολιαστους και τους θέτουν σε κίνδυνο είναι επιστημονικά ατεκμηρίωτη και προβληματική για τη δημόσια υγεία. Τα όργανα του Αριστοτέλειου Παν/μιου Θεσσαλονίκης, του Ιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας θα πρέπει να καλέσουν τον συγκεκριμένο καθηγητή να τεκμηριώσει επιστημονικά τις απόψεις του. Ενημέρωσα τους αξιότιμους επικεφαλής των τριών φορέων για την αναγκαιότητα της διευκρίνισης του θέματος.

thetoc.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ