14.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας Δήμου Χανίων το 2012 κατά 30%

Ημερομηνία:

596.751 χρήστες του διαδικτύου επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2012 προκειμένου να ενημερωθούν για τα δημοτικά θέματα, για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που υλοποιούνται στο Δήμο Χανίων καθώς και για το έργο και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Δημοτική Αρχή σε μια σειρά από τομείς πολιτικής. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών της ιστοσελίδας του Δήμου για το 2012 είναι αυξημένος κατά 30% περίπου σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011 γεγονός που δείχνει την αποδοχή αλλά και δυναμική που έχει αναπτύξει η ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων ως βασική πηγή πληροφόρησης για τα δημοτικά θέαμτα.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει το επόμενο διάστημα την αναβάθμιση της υπάρχουσας ιστοσελίδας με τη δημιουργία και νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών οι οποίες θα συμβάλλουν στην βέλτιστη πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο Δήμος Χανίων και στο FACEBOOK

Ταυτόχρονα πολύ μεγάλη απήχηση έχει και η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων στο δημοφιλή ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook (Δήμος Χανίων – Municipality of Chania), η οποία απαριθμεί έως σήμερα 1.605 μέλη ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα άτομα που επισκέπτονται αυτή εβδομαδιαίως για να ενημερωθούν για τις δράσεις του Δήμου ξεπερνούν τα 7.000 προερχόμενα – εκτός από την Ελλάδα – και από πολλές χώρες του εξωτερικού όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, το Βέλγιο, την Κύπρο κ.α.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...