19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Α.Ο.Χανιά: Κρίσιμη προετοιμασία για Κόρινθο

Ημερομηνία:

Στο παιχνίδι απέναντι στην Κόρινθο την Κυριακή (3/3) έχει πέσει όλο το βάρος της προετοιμασίας στον Α.Ο.Χανιά, καθώς το ματς είναι καθοριστικής σημασίας.
Ο Βασίλης Γωνιωτάκης δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη, λόγω ίωσης, αναμένεται πάντως από Τετάρτη (27/2) να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Μουράτ Σεροπιάν επιδιώκει να βελτιώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και να τους επιστήσει την προσοχή, ότι η μάχη με την Κόρινθο είναι η καθοριστικότερη της χρονιάς, ώστε ο ΑΟΧ να παραμείνει στο κόλπο της ανόδου, διότι σε διαφορετική περίπτωση, το όνειρο αυτό θα χαθεί για φέτος.

Άκρως αρνητικό γεγονός αποτελεί η απουσία του δεξιού αμυντικού Κορτσινίδη που λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε με την Προοδευτική, θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Κόρινθο. Ο Μουράτ Σεροπιάν πρέπει να βρει λύση σε δύο θέματα. Πρώτον, διότι ο Κορτσινίδης παίζει ως δεξιός μπακ και θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και δεύτερον διότι αγωνίζεται ως μικρός, οπότε και σε αυτήν την περίπτωση τίθεται ζήτημα ποιος μικρός θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, με τους Ταταράκη και Παπαδάκη να διεκδικούν θέση. Οι επόμενες προπονήσεις είναι καθοριστικής σημασίας ώστε ο Σεροπιάν να βγάλει τα συμπεράσματά του για τον καταρτισμό της 11άδας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...